Erotikbloggen: Det er en god sommer, når…

Det er en god sommer, når drømmen om de lyse majnatter trækker sin søde syrenduft med ind i juni, juli, august, og hver tindrende morgen rummer muligheder for magiske møder i byen, ved havet, under solen, under stjernerne.

Det er en god sommer, når du ligger på din favoritstrand, med udsigt til byens tårne og pigernes struttende bryster og kødfulde balder. Du nutid er så lys, at du er tvunget til at bære solbriller, også i skyggen, og din nærmeste fremtid så lovende, at det er godt, at dine badeshorts har plads til begejstring.

Det er en god sommer, når du tilbagelænet og doven-tændt vurderer, om strandens nymfer er barberede eller ej under bikiniernes glatte stof, der kælent klæber sig pigernes køn. Og det er en god sommer, når du kan afgøre det ved selvsyn.

Det er en god sommer, når du kan dufte pigerne, der med stærke brune ben i luftige sommerkjoler passer dig i aftensolen – oh those girls in their summerdresses – og det er en god sommer, når du aner deres rosa trusser igennem dem.

Det er en god sommer, når hendes blik møder dit i den blide nat under blege stjerner og en fuldfed måne, som hænger tungt over havet – det sorte hav, som I siden dykker nøgne i, legende, i det bundløse vand, som lige der rummer ukendte farer og uanede muligheder. Og det er en god sommer, når I hånd i hånd cykler gennem den gryende morgens næsten hysteriske fuglesang og ditto glæde.

Det er en god sommer, når hendes sved dækker din krop, omsluttet, glidende, tæt. Det er en god sommer, når grænsen mellem dig og mig for en kort stund synes ophævet, opløst i jeres saftige begær og kyssenes uendelig blødme. Beruset i tidens ophør og det langstrakte nu-nu-nu.

Det er en god sommer, når du vågner til endnu en dag i haven, i havet, på stranden, i byen, i hende. I sommeren.

Og det har været god sommer, når du og den kvalmende lumre hede renses af kølig regn, som rummer høsten sig. Og du ved, at vinteren er på vej.

Reklamer

2 thoughts on “Erotikbloggen: Det er en god sommer, når…

Add yours

  1. Det har ligeledes været en god sommer, når en del af den har været spenderet i det varme syd, på en dejlig varm strand, med en dejlig kold drink. :)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

Skab en gratis hjemmeside eller blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: