Erotikbloggen: Det skal drikkes væk

De falder som ynkelige beviser på deres egen usundhed omkring mig. For lidt frisk luft, for mange myldretidsbusser, elendigt immunforsvar – svæklinge alle til hobe. Knap når jeg at tænke hovmodigt: Ha – jeg kommer gennem denne onde vinter uden sygdom, svagpissere! før den alligevel kom snigende.

Pis også. Og så lige i den uge, hvor jeg var veninde- og børnefri, og hvor jeg skulle fortsætte succesflowet fra sidste lørdag, da Nifleren og jeg endelig havde en af de der kartharisagtige drukture med diverse shots, drinks og dans med duller, som viste interesse nok til, at de føltes som muligheder, og muligheder er netop kodeordet. To duller højere end mig, den ene en slut af guds nåde – det kan næppe tælles på en hånd de gange, hun ikke er gået jeg sammen med en eller anden himbo fra byen. Hun kører hele arsenalet af, derude på det lille dansegulv: Strippermoves hun har lært til stripfitness, deep throating af ølflasker, grovflirten med alle samtlige mænd i lokalet og især med dj’en, som hun givetvis går hjem, efter jeg har sagt til hende på vej ud af døren: Ikke mere pis med dig: Jeg kommer forbi i morgen eftermiddag kl 2, og så ligger du nøgen med røven i vejret. Uh , der blev jeg våd, svarer hun.

Næste dag aflyser hun selvfølgelig – fint nok. Er heller ikke sikker på, jeg ville kunne gennemføre – det er et år siden vi sidste prøvede, og der var jeg for stiv. Så præstationsangsten ville givetvis overmande mig.

Fuck det – det var en god aften. Og den skulle så gentages mindst to ud af de tre weekenddage. Og hvad sker der så torsdag eftermiddag? Dyne af snot fylder hovedet.

Nå, jeg ligger i stedet i sengen, pudser næse og hyggeonanerer halvhjertet. Bilder mig ind jeg har det næsten godt, indtil jeg kommer ned i netto, hvor jeg er ved at få et mindre sammenbrud over skodkø, skodmennesker, skodvarer, alt er mere skod end det plejer og det plejer at være rimeligt skod, så jeg stavrer hjem igen, usandsynligt udmattet, og så er man godt klar over, at man ikke er på toppen.

Hm.

Kan det drikkes væk?

/nej det kunne det ikke – er mere syg end nogensinde.

Reklamer

8 thoughts on “Erotikbloggen: Det skal drikkes væk

Add yours

  1. Med mindre TLC er trylledrik, så tror jeg ikke elt hpå det – jeg spiser nærmest hvidløg, ingefær og citron i maden på daglig basis (og rom lørdag nat) – og jeg er alligevel døden nær (så heller ikke selvmedlidenhed virker)

  2. Det KAN drikkes væk, ved hjælp af et opkog på ingefær, citron, hvidløg og rom tilsat masser af TLC og et skvæt selvmedlidenhed (kommer vist helt naturligt….) og så en god bog, vil anbefale Kafka på stranden, den passer til feber-vrangforestillingerne…. Rigtig god bedring

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

Skab en gratis hjemmeside eller blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: