Erotikbloggen: Fucked up på den rigtige måde

– For helvede hvor er det svært – ikke nok med at de skal se skide godt ud. De skal også være fucked up på den rigtige måde.

Siger Datingbuddhisten over frokosten (bankekød med mos – igen har de nægtet at sætte tabasco på buffeten, kun tørret chili – og det er bare ikke det samme). Vi taler om de der kvinder. Hvad er skal til for, at Hun er den Rigtige..?

Vi bliver hurtige enige om, at det aller vigtigste er, at hun ser hamrende godt ud. Punktum. Så er vi villige til at gå på kompromis på næsten alle andre punkter. Det kan sagtens værre udseendet ikke betyder noget efter et par år. Men chancen for, at det bliver til et par år med en kvinde, der ikke er megalækker, er ikke stor.

Vi erkender ligeså hurtigt, at vi er skræmmende overfladiske. Vi er så overfladiske, at vi ikek engang skammer os over det. Fuck dybde – det må nogle andre tage sig af.

– Jeg tror, der handler om at finde hendes neurose, den rigtige, som man klikke med, fortsætter datingbuddhisten, mens han holder fingrene foran sit ansigt, som om han måler noget, der er cirka en centimer langt. Det der lille twist, den kinky skævhed. Den charmerende særlighed.

Vi er enige. Man skal kunne spejle sig i hendes mørke. Der må gerne have været cirka 10 procent overgreb på et tidligere (tidligt?) tidspunkt i hendes liv. Noget der udvikler en skæv og lidt fucked up tilgang til tilværelsen generelt og sexlivet som sådan. Noget depraveret, som hun kan tappe ned i. Men som ikke styrer hende. For det skal selvfølgelig heller ikke være ude af kontrol. Hun skal jo helst ikke have meget større issues end dig selv.

Vi laver sgu et datingsite: men.dk – mødenneurotiker.dk. En syg sjæl i et sundt legeme.

Reklamer

6 thoughts on “Erotikbloggen: Fucked up på den rigtige måde

Add yours

 1. man kunne jo også bare droppe at holde neuroserne oppe som barikade og beskyttelse. Altså sænke paraderne helt og se hvad der så sker…

  man kunne jo rent faktisk være så heldig at alle de neuroser og problemr man går og holder foran sig, er netop det der udelukker en fra at nå i mål.

  LilleQ

 2. hmm Der er jo også lige et mindre dilemma med det der væren fucked up. Enten er “partner” fucked up i en grad som du nævner, tilpas nok der passer til en selv, uden det fylder det hele og så er der jo ligesom risikoen at “partner” gør noget ved sin fucked up tilstand og ikke længere er fucked up nok til en selv.
  Eller er så tilpas fucked up at “partner” ikke gør noget ved sin fucked up_hed at det netop ender med at blive af den der slags der fylder alt.

  Dilemma dilemma

  LilleQ

 3. Men sandheden er vel egentlig at i slet ikke har en chance hos kvinder som ikke er mere eller mindre rundtossede…

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: