Erotikbloggen: As good as it gets

But life is not a succession of urgent “nows”. It’s a listless trickle of “why should I’s”.
the libertine

…mine hænder finder den listige låsemekanisme på hendes bh, mens jeg forsøger at koncentrere mig om, om, om hendes læber måske, eller i hvert fald kysset, som nok er blødt, men lige nu mangler lidt dybde, det skal nok komme, når jeg altså får den der fucking bh op, og hun kilder mig lige over mit skamben eller hvad det hedder på en mand, og min pik reagerer næsten, og måske vil den slet ikke i dag, måske vil den aldrig, måake skal jeg huske at sende den der mail til chefen, og kom nu ind i kampen, fokusér, og jeg mærker hendes dejlige balder, ja, det må man sgu gi’ hende, lækre faste og glatte balder gør sig godt i den der gstreng, som jeg følger kanten af med en finger fra hoften ned mellem balderne og til hendes fugtige? fisse, jeg virker glat i dag, har hun mon barberet sig idag – og har jeg? og pis også, nu hakker cd’en, midt i det nummer, som i øvrigt minder mig om x, skal jeg lade som ingenting, hm, jeg skal pisse…

Correct me, if I’m wrong, men bliver det ikke lidt mononont, ja, nærmest monomant, med al min fokus på sex og især den anale variant?

Jo, det gør det.

I virkeligheden, when all is said and done, synes jeg, at både det ene og andet er lidt overvurderet. Man får snaskede fingre og sved på panden (hvis det er gjort ordentligt).

Sidder den sidste libertiner, analbloggeren og røvfetichisten, der vil ofre hvad som helst (eller i hvert fald et par timer foran kværnen) for det næste fix, nu og undsiger hele projektet, sin identitet og sin egentlige berettigelse. Opgiver han jagten på den fuldstændige frigørelse og det ultimative megaknald?

Ja, i dag gør han.

Og var det nu også det, han egentlig ville – blev der byttet om på vejen og målet undervejs? Og brugte han ikke sin uorginale smerte som scoretrick, forvekslede han ikke barmhjertighedssex med liderlighed, og betyder det noget, og betyder nogetsomhelst nogetsomhelst, er det ikke alt sammen blot tilfældigheder?

Hvis androider drømmer om elektriske får, hvad drømmer erotikbloggere så om? Sex?

Eller netop ikke?

(too bad she won’t live – but then again, who does?)

Reklamer

10 thoughts on “Erotikbloggen: As good as it gets

Add yours

 1. 8 rachel – mon ikke hun kørte sin egen film, hvor min tilstedeværelse blot var benzin på hendes fantasi/oplevelse snarere end egenlig motor.

 2. TJ
  Mon hun mærkede kursændringen, da du mistede fokus på eventyrsrejsen og dine tanker begyndte at flyve med autopilot? Eller lå hun selv og sansede dig som former på en timeline – og hendes energiers vibrationer skubbede til din koncentrationsevne som en bølge til en konkylie i strandkanten…

  Deckard gik efter kærligheden… endda med en replicant!

 3. 4 – ganske enig – troen på at det kan lade sig, håbet om at kærligheden findes, er afgørende – men det bliver lidt, ja, flyvsk…

 4. faktisk er håb mere interessante end drømme. For hvad håber du på? Hver gang du ser mulighedernes glimt, hos en kvinde. Hvis jeg tog håbet fra dig, hvad efterlod jeg dig så tilbage med? Ingenting formentlig. Vi håber alle. For ellers ville vi gå tilgrunde. Men hvad håber du på? Håb er bundet op på noget. Noget håndgribeligt. Som vi har tabt af syne. Engang. Men engang er hele tiden tilstede, for i hvert møde, ligger der et potentielt håb. Drømme er så flyvske. Håb er altid tilstedeværende. Min drøm er at nå mine håbs mål: At ophæve min eksistentielle solitære tilstand. Se det ene håb, har gennemsyret retningen af mit liv. At afslutte enegangen. Og jeg håber altid. I dette nu tror jeg på at mit håb vil virkeliggøre sig. Jeg drømmer om hvordan, for det er endnu så uhåndgribeligt, men håbet er tydeligt.

  Freja

 5. Hvad du drømmer om aner jeg ikke … Jeg vil ikke engang give et skud …
  Men du virker … Tom? Fyldt op?

  Måske fordi den følelse får dig til at mærke dig …
  Får dig til at mærke, hvem du er … Får dine øjne op …
  for at du inderst inde måske mangler troen på, at du finder den ultimative partner?
  Hende/ham, der fylder dig … så du ikke kan andet end at nyde … hengive dig …
  Følelsen får dig måske til at åbne øjnene for … at drømmen … blot skal rækkes ud efter …

  Who Knows?

 6. #1 Freja og TJ
  Er det ikke det vi alle drømmer om?

  Jeg kan klart melde mig som medlem i den gruppe af drømmende, håbende, længselsfulde søgere.

  Indtil jeg mærker luerne… så vil jeg lade mig fylde op af glimtene, i det erotiske, af de åbninger jeg finde der, når jeg støder på dem.

  Fordi de åbner mig videre udad og indad, i alle retninger, får mig til at søge i mit inderste og befrier mig for destruktive tyngder i dybder jeg troede var ubekendte.

  Jeg kan mærke at jeg vokser indad, bliver fyldt op og lærer så meget om hvad jeg er, i mig og hvor meget jeg evner at give, mig, mere åben, mere styrket, mere sårbar, mere kærlig, mere rummelig. At jeg kan give meget mere og på helt andre indre som ydre planer, end jeg tidligere har kunnet…også selv om det er glimtvise glimt i dag, i erotikken, i nærværet, i…

  I min afvikling og udvikling, i min søgen vokser jeg og bliver helt klar til luerne, til det nærvær som mit inderste søger mod, stiler imod. Når jeg møder det, vil det ikke afskrække mig, for jeg vil genkende det fra glimtene.

  Mine veje er blevet både bredere og snævrere og målet på en gang meget klar og farbar og utydeligt og ukendt.

 7. Jeg drømmer bare om at blive standset i tiden. Hvad er jeg så? Dér hvor jeg kan det, mest af alt lige nu, er i det erotiske rum. Så handler det om sex, eller om længslen efter fuldstændigt nærvær… ? I de glimt som de opstår. I virkeligheden drømmer jeg nok om, at glimtende blev til luer, så jeg bare blev – mig. For evigt og altid. Nærværende, altfavnende og rummelig. Energetisk fri. Fødende og madet, af mig selv og den andet. Jeg tror jeg bare længes efter at indgå i naturens kredsløb… denne universelle længsel har altid spillet på melankoliens strenge i mit sind. Og tonerne frembringes, åbenbares i suk, dér hvor jeg fastholdes. Urlyde og urdrømme. Arkaiske længsler efter noget…

  Jeg tror… på noget!!!

  Freja

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

Skab en gratis hjemmeside eller blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: