Erotikbloggen: Hvad skal du nå, før de lukker?

Hvad du fået, hvad du skal ha’, når det er sidste omgang? Så hvad skal du nå, før de lukker i Den Store Bar? 

Endnu en sommer er løbet ud mellem dine fingre, og efterårets ånde kan mærkes i de tidlige morgentimers skarpe kølighed. Det er snart fire år siden, din verden ramlede, og de sorte huller åbnede sig. Tre år siden den rablende vesterbroblondine forsøgte at finde rundt i dit faldefærdige hus, hvor hun på blæsende dage stadig kan spøge med knækbrød, cava og dot.dom på syngende jysk. Og det er år 1 efter psykosilden svømmede gennem dit net og efterlod dig med smagen af mere.

Her er punkt 10 fra min foreløbige liste (resten følger, når de popper op):

Jeg bliver jo simpelten nødt til at prøve sex med en billig tøs fra den der pornoficerede ungdom, som alle taler om (men ingen har set?). Flasket op på analsex og drivvåde blowjobs, skamløst barberede fisser og ansigtsprøjt må det være anderledes end min egen ungdoms famlende og smertefuldt tørre håndjobs, unisexundertøj og skjult onani til næsten uskyldige mandeblade. De unge har så meget potentiel adgang til beskidt analsex, sperm- og fistingfester, pjaskende urinsex så det driver, tre-fire og femkanter med og uden dyr, de har set så meget afsporet sex, at de ned til sidste pixel kan skelne mellem SM og BDSM og FDM – alt sammen high def og on the fly. En af dagene er der en teenagedreng, der onanerer sig ihjel.

Lad blot de unge beholde Twitter og Talent 09. Men for en gammel gris, der står bag sine fedtede ruder og tørrer sin rynkede pik af i de gulnende gardiner og kigger længelsesfuldt ned på gadens hujende sexfest, kan det føles lidt, hm, misundelsesværdigt.

Har du noget, du mangler, når alle dem med blå bånd skal op? 

 

Reklamer

27 thoughts on “Erotikbloggen: Hvad skal du nå, før de lukker?

Add yours

 1. tagkat og hovsa, taker – jamen så må hellere stramme op (omend det meste sex, jeg skriver om, nu er ganske selvoplevet, selv det selvfølgelig er min version af det hændte)

 2. Konkret… Konkret!
  Synes sgu alle beder mig om at være konkret for tiden!

  Hmm …

  Hvis jeg skulle ønske mig noget sådan helt frit…
  Så ønsker jeg mig … Ja, hvad ønsker jeg …
  Jeg vil være tankelæser!
  Eller er det for ukonkret igen …?
  Hmm… så ønsker jeg da bare … at mit bånd aldrig bliver råbt op!
  For jeg nyder at flyde rundt i intetheden … og bare drømme …
  Desuden mener jeg ikke at det nogensiden bliver for sent til noget som helst!

 3. #16
  Jah… sex kan sælge i bogform og især hvis fortælleren kan viderbringe det.. som TwoJake gør…Så pres du bare på tagkat… det kunne jo være at sparket gik igennem ;)

 4. #14 Sex er under alle omstændigheder fiksionsbaseret, så du kan jo lave lige hvad du vil. Din fortællestil kan sagtens bære det.

  Kom igang, mand!

 5. helt konkret

  bum bum hmm så ønsker jeg at magte og rumme den der xxl dong ;-P

  en som kan magte og styre mig og den der xxl og måske en dag overlade styring til mig af den og…

  næsten alt hvad der kan fremkomme af intenst og frækt iklædt en blød glat trusse…. lingeri kan lede til uendeligt meget godt

  og så det unævnelige, som er mit som ikke nævnes her, som hører til i mit indre og i rummet og så kun for de helt særligt indviede, hvis det skal nævnes

 6. tak – jeg må indrømme jeg har tænkt tanken, men har fundet blogformen svær overførbar til bog. det er ligesom ikke sammenhængennde og med tyngde nok til papir. singleton, en pigeblog, udkom i foråret, og det var ikke idel lykke

 7. Det, du blogger om. Du gør det eminent godt – jeg synes du gør det så godt, at det må kunne gøres i bogform……..

 8. vi kan kun være enige i drømmen om den dybe hengivelse ligger højt, men der skal nogle lidt mere konkrete ting på bordet, tak:-)

 9. Jeg har lige lært at spille skak… altså sådan blive god. Det er en 15 åer gammel drøm. Præcis lige så lækkert som jeg forestillede mig det.

  Hvis jeg ikke havde nået det, havde det været synd. Det er håndterbart. Virkeligt. Så er der alle mine fantasier, som udmønter sig i mine erotiske fortællinger. De er virkelige. Når jeg skriver dem, bliver jeg dén Freja. Så i skriveprocessen er de virkelige, da jeg mærker dem i hele kroppen. Men de skal ikke udleves, da jeg aldrig ville kunne manifestere dem i deres fylde, kun opnå en afglans af ordene.

  Der findes den fantaserede virkelighed, der kun pågår inden i mit hoved. Og så den sanselige, hvor der er hud i håndflader og delte suk. begge er lige virkelige. Men kun fordi mine savn er transformeret til længsler…

  Spiraler drejer i natten

  Freja

 10. …. Når det er tid til at mit nummer bliver råbt op, håber jeg blot at min alder nåede at indhente livserfaringen inden …. indtil da må der plaskes autonomt vilkårligt – meningen gives efterfølgende…

 11. Hvis jeg skal nå noget, så er det måske at kysse den der ene mand. Bare en enkelt gang.

  Nogle gange kan ét kys være nok. Jeg behøver ikke andet end sekunderne før kysset bliver til fysik.

  Ups. Mit hårdkogte ego forsvinder lidt her.

 12. jo det er det, men det er også essensen i kærlighedens og livets universielle leg. Og de skrab i overfladen jeg til nu har fået tildelt, gør det til det, det er essensen i det sansende levende liv for mig.

  Ud over det jeg nævner.. kan jeg ikke komme på noget som jeg finder væsentligt nok til at -jeg vil nå det- inden festen lukker….

  der er da drømme jobbet og videreuddannelsen inden for det… men det er ikke på samme essentielle højde

 13. Det der rum jeg bevæger mig ind i er jeg slet ikke færdig med at udforske… for mig virker det som om jeg stadig skraber i overfladen og bevæger mig i den inderste kreds i ingenmandslandet.

  Jeg ville gerne jeg kunne helt og aldeles overgive mig til legen i nærmest uendelig uendelighed. At være i rummet, glædes, nyde, sanse, udforske og lege til jeg/vi segner af universal mættet mæthed i en nærmest uendelig udforskning af lysten og legens multiple facetter fra de mindste og nærmest almindelige dagligdags hengivenheder, over i de store og håndgribelige sansebombardementer til de dybereliggendeb lettere krampende intime åbenbaringer.

  At vi omgivet af den håndgribelige varme som akkumuleres mellem to kropsligt som åndeligt liderlige, sammensmeltede individer forenes i en åbenbarende læs mig, tag mig, brug mig forløsning.

  Lyder umiddelbart af meget, måske endda mægtig krævende… men mest af alt dækker det ønsket om at få lov at give mig.

 14. Hvad bliver det til med den bog?

  Jeg venter på ‘En libertiners dagbog’ – hvis en anden har skrevet den, så skriv den igen – bare bedre!

 15. … jeg kan ikke forestille mig noget værre, end efter en oplevelse at måtte erkende at oplevelsen ikke var nogen oplevelse, men blot en gentagelse.

  Tidsspild.

 16. Den svære skelnen mellem om det er en drøm eller virkeligheden, man forfølger.

  Den enes virkelighed er den andens drøm, og den andens drøm er den enes virkelighed.

  Til slut må man måske alligevel erkende at DET HELE var en gang narreværk, og det, man søgte slet ikke fandtes der, hvor man ledte og måske heller ikke var det, man ledte efter.

  En kusse er og bliver en kusse. Det er indpakningen – den fysiske og mentale – der tæller, og så må man uvægerligt ende ved, at kvalitet til enhver tid slår kvantitet.

 17. Om jeg mangler noget …

  Jeg mangler det hele!
  ^^

  Mest af alt så mangler jeg nosser, hvis du kender nogen der har nogen i overskud så sig endelig til …
  De må endelig ikke være for tyndslidte …

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: