Erotikbloggen: Søvn er sexet

Søvn er et afrodisiak som få. På linie med en lækker trusse, der kærtegnende kryber op mellem et par kødfulde kvindebalder. På linie med glidende erotisk massage og en lang dag på stranden.

Normalt er jeg i kronisk søvnunderskud. Nogle uger er værre end andre med gnidrede øjne og metallisk mundsmag. Ufokuseret. Ukoncentreret. Urimelig irritabel. Og hvis der ligger en kvinde ved min side, får hun instinktivt skylden for min ringe søvnpræstation.

Et par gange om måneden oplever jeg noget, der minder om at sove igennem, Måske endda et par gange. Så er jeg på toppen. Liderlig fra morgenstunden. Spændstig på jobbet. Vittig i byen og på datingsitet. Skarp i replikken.

For et stykke tid havde jeg besøg. Lad os kalde hende N. N er ikke nærig. N er nærmest lidt frisk med den. Hun ynder at fortælle mig om sine seneste erobringer. Hun kan sagtens få syv orgasmer med sine elskere. Men hun kan også finde på at forlade den synkende skude, mens de er i fuld, hvis elskeren ikke lever op til forventningerne. Hun er hurtig på aftrækkeren. Også i sengen. Meget lydhør og medgørlig, modtagelig og omstillingsparat.

Nå, denne aften forløb fint. Mad, historier fra hendes næsten uvirkelige sexliv. Pillerne og psykiateren. Sex happens. Det er godt. Vi filtrer os ind og ud af hinanden. Hun får det analsex, hun forventede, og de orgasmer, hun fortjente, og jeg får min. Her kunne historien så slutte med, at hun efter den postcoitale hyggesnak, hvor jeg langsomt, men sikkert drejer stemningen ud af det lumske sovekammer-mode, der lurer efter enhver sexseance, ifører sig sine benklæder, smutter på toilettet og derefter ud af døren.

Men nej.

Hun siger: Jeg sover her i nat.

Jeg griner nervøst.

Jo, jeg vil sove her i nat. Det har jeg brug for. Jeg kører ikke hjem.

Jeg griner ikke længere. Jeg er mundlam. Nærmest i chok.

Jamen, det skal du! prøver jeg.

Nej, svarer hun bare og bliver liggende.

Og der lå hun stadig næste morgen, da jeg listede ud af mit eget hus på vej til endnu en dag på fabrikken. Tror faktisk slet ikke, hun forlod sengen, fra vi først havde lagt os ned på den, præcoitalt kyssende, til jeg gik. Som om hun frygtede at blive låst ude, hvis hun først viste en lille åbning ved at forlade sengens hule.

 Jeg følte mig mig udsat for et overgreb. Min intimsfære var blevet overtrådt med mange meter. Jeg svor at aldrig se hende igen. Det kan jeg vist ikke holde, men det er en anden historie.

Selve soveseancen gik i øvrigt bedre end forventet. Jeg forstår dog stadig ikke denne (kvindelige?) besættelse af den fælles soveoplevelse. Jeg har mødt enkelte undtagelser, fx Line (der fik du den), der næsten konsekvenst tog sit tøj på og var ude af døren, før sæden var tørret ind i hendes hår. Resultater var, at der, da vi uvidende stod bruddets rand, faktisk kom en enkelt nat, hvor jeg var ærgerlig over, at hun gik.

Og min pointe? Når man nu ikke er kærester, hvad går så det der ‘sovesammentildødenogsøvnmanglenskillerosad’ ud på?  

Reklamer

21 thoughts on “Erotikbloggen: Søvn er sexet

Add yours

 1. søvn er sexet.. udsovet og udhvilet er jeg langt mere sexet og aktiv end når jeg er smågnaven udkørt og overtræt.

  for mig handler det ikke om hvorvidt en er bolleven, kærestepotentiale eller the one and only og om kasser med regler der passer til.

  det handler om at jeg kun sover med en jeg føler mig tryg ved, at hans arme, krop og dufte giver mig ro, så jeg føler mig beskyttet og at jeg beskytter..

  Jeg gider ikke stessende natteroderi hvor hans dufte, lyde og bevægelser holder mig vågen.

  – jeg kunne endda få den sære tanke og finde det tiltalende at man har sovesammen aftaler selv om man er i parforhold og deler bopæl… der er bare tidspukter hvor søvn alene er toppen.

  Man kan ikke sexe sig til sovesammen billet, man inviteres og så kan man tage stilling til om man selv er der.. eller invitere fra egen matrikkel og seng

  man kan ikke kræve ret til sove sammen i andres senge.

 2. Øh – hvilke systemer og regler? man gør, hvad man vil – og finder en, der er kompatibel med det. :-)

  “… aye, therein lies the rub!”

  P.

 3. Det lyder meget besværligt med alle de dér systemer og regler!

  -Så er man bollevenner – så kan man IKKE sove sammen, ikke holde i hånd, ikke gøre dit, ikke gøre dat. Men man kan godt bolle til højre og venstre, og på den måde kan man helt slippe for at komme så tæt på nogen, at man kan tage stilling til om det er kærestepotentiale.

  -Så er man kærester – så kan man GODT sove sammen
  (er det noget man på bedste prepubetære har krydset af på en seddel med teksten “Skal vi være kærester Ja Nej – Sæt X” ?), og man kan GODT møde hinandens børn, og man må IKKE smække lårene om ørene på andre end ham…

  Forklar mig det, hvem der kan!

 4. 11 se – se, der er vi inde på noget af det, jeg kan relatere til. når tiden og forholdet er modnet til ‘kærester’, er fællessovning selvfølgelig en del af den dejlige pakke.

 5. :-) En kvinde der evner at citere Billy Crystal… spændende!

  Men efter tre dage, hvor hun gradvist har “tjent” sig vej op fra “det” til “hun” til tøz og har sovet sig gennem en nat bundet til badeværelses-radiatoren og den næste lænket til min sengs fodende, er det frydefuldt at sove med hende i mine arme, udmattet nok til at kunne ignorere den dunkende insisteren på, at man stadig vil.

  Al den intimitet, dagenes udforskning har udfoldet og svøbt om, lægger sig til rette og giver den fuldkomne afslutning på et længe forudset og forventet initieringsritual.

  Og efter en uges dvælen og eftertanke kan kontrakt-underskrivelsen så finde sted – en ny portal åbnes…

  P.

 6. Harry: The whole life-of-a-single-guy thing. You meet someone, you have the safe lunch, you decide you like each other enough to move on to dinner. You go dancing, you do the white-man’s over-bite, go back to her place, you have sex and the minute you’re finished you know what goes through your mind? How
  long do I have to lie here and hold her before I can get up and go home. Is thirty seconds enough?

  Sally: (In disgust) That’s what you’re thinking? Is that true?

  Harry: Sure! All men think that. How long do you want to be held afterwards? All night, right? See there’s your problem, somewhere between thirty seconds and all night is your problem.

 7. Hm. Når jeg sexer en mand i hans hjem, har jeg ofte sovet der. Og det har ikke altid været en succes. Ofte har jeg brugt natten på at være vågen og tænkt det hele igennem igen. Så gjorde han det, så sagde han det, så sagde jeg det, så kyssede jeg ham der… og sådan noget.

  Sjældent lader jeg mænd sove hos mig. Fordi jeg netop har brug for mine tanker bearbejder det hele på plads igen. Det er først, når han er blevet til HAM som jeg kærester, at jeg lader vedkommende sove. Jeg har brug for min egen plads. Jeg er dog bevidst om, at det også giver mig mulighed for at holde mænd to skridt væk fra mit liv. Men så må de kæmpe sig tættere ind på mig.

 8. Hun tænker ikke nødvendigvis, hun har måske bare fået åbnet for snakkekanalen, eller har lyst til efterspil, i form af fysisk nærvær.

 9. Det er jo et klassisk harry met sally tema. Han tænker to sekunder efter han er kommet, om hvornår han må gå. Hun tænker noget andet (som jeg ikke lige kan huske)

 10. Nej det kan betyde: jeg sover dårligt når du er der – jeg vil hellere var vågan og oplagt til dig i morgen aften!

 11. #3 Tillidserklæring? Bullshit!
  Det betyder: Jeg gad godt chit-chatte lidt med dig, og jeg gad i særdeleshed godt gi dén med dig, men i morgen gider jeg ikke skulle forholde mig til dig!

 12. Jeg sov engang hos en mand, der havde det som dig. Vi havde knaldet nogle gange – og jeg tog altid hjem. Så en aften – husker ikke ordlyden – fik jeg lov til, at sove der. Ikke sove med ham. Men sove i hans seng. Det var der jeg lærte lektien – At sove i hans seng er ikke at “sove sammen med ham”. Og hvis vi har knaldet og han ikke har lyst til, at sove sammen med mig – altså sådan under samme dyne og i udgangspunkt med hans arme rundt om mig” – ja så vil jeg helst sove alene i min egen seng.
  Bagefter sagde han noget a la – Jeg lod dig sove her fordi, du har haft det lidt svært… så synes jeg du skulle blive.
  Det havde været mere fair, overfor os begge… hvis han havde bedt mig sove der af lyst. Ikke af medlidenhed… eller noget.

  Hvis jeg ligger der i mig seng med en mand og jeg ikke har lyst til at rulle mig ind i ham og sove… Så ved jeg, at jeg ikke skulle have knaldet med ham overhovedt. Hvorfor ? I have no fucking idea – that´s how it is !

 13. jamen trunte t – det ved du jo godt. Det betyder: hvis hun er lækker nok til jeg vil kneppe hende, er hun også lækker og selvstændig nok til at forstå, at jeg sover bedre alene i min egen seng. det er simpelthen en tillidserklæring – Hvis det altså ikke betyder, skrid og kom aldrig igen;-)

 14. På de flese kvinders intim-sfære-hitlisten gradueres sex som mere intimt end fælles-søvn.
  Ergo: Hun må være god nok til at blæse balloner sammen med, når hun er god nok at hugge i!

  Men noget helt andet er, at kvinder slet ikke forstår, hvad det er mænd siger, når de siger ”jeg ringer lige efter en taxi til dig” i stedet for ”natnat”.
  Og det er ….?

 15. nu er jeg sovesammenmed traumatiseret…det så en anden historie.

  Men for mig, sove altså SOVE sammen er en tillidserklæring for mit vedkommende.

  Det skal være gensidigt villet.. at sove sammen er der hvor man er helt åben, sårbar og forsvarsløs og beskyttelsen er armene om mig og mine arme lige så beskyttende omkring.

  Det er ikke noget jeg rutter med og det kan slet ikke sammenstilles med liderlig lyst og knalden hjernen ud.

  LilleQ

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

Skab en gratis hjemmeside eller blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: