Erotikbloggen: ‘Jeg vil kneppe dig i røven med en strap-on’

Instinktivt forsøger jeg at tage teten. Gribe fast og styre. Være i kontrol. Det er tryggest.

I går spiste jeg frokost med R. Vi er blevet venner på facebook for et par måneder siden. Hun havde et hul i sin kalender og var alligevel i byen, så på et 80’er-sted i indre by mødtes vi over en burger og en club (og du gætter aldrig, hvem der spiste hvad).

Hun er lykkeligt gift og alt det der. To børn og et hus i de nordlige forstæder. Hvis jeg skal være helt ærlig, var den eneste grund til, jeg mødte op, at det i teorien kunne lede til noget af fdet supersex, vi havde omkring 1993. Hun havde en dominerende side, som et par gange steg op til overfladen, når vi var helt væk i liderlighedens tåger.

Sidst vi sås, var et par år eller fem senere i en tilfældig brandert på Jazzen. Da talte vi lang tid om vores sex, specielt om en omgang, som for os begge stod krystalklart, og som jeg sidenhen har afspillet i masturbatoriske sammenhænge. 

Efter de indledende øvelser satte hun sig ovenpå mig. En af hendes foretrukne. Hun holdt mine hænder over mit hoved. Hun stik spidsen af sin fuckfinger sin røv. Klynkede. Trak den ud. Lokkede mig til at dufte til den. Trak den væk. Lokkede mig mere. Stak den længere op. Klynkede endnu. Min stive pik kunne mærke fingerens vandring på den anden side af mellemkødet i hendes røv. Trak den ud, holdt fingeren hen til mit ansigt, skiftevis lokkede mig, pressede mig, til at dufte og smage hendes røvfedtede finger. Jeg fik ikke lov. Hun holdt mig hen, kørte mig op, blev ved og ved med denne øvelse, fingeren kom dybere og dybere i hendes røv, og hun hviskede ‘kom, smag min beskidte finger, mmm’, og trak den så væk, når jeg var blevet så liderlig, at jeg bare måtte havde den i munden. Det sluttede som forventet, da jeg endelig fik lov, og vi begge kom.

I dag sluttede med et kram og vi må ses en anden dag.

For ikke så længe siden havde jeg en ting kørende med en kvinde, der, når alt kommer til alt, er sadist. Vi havde dejlig sex. Helt almindelig husmandssex. Hvis husmænd får sprøjteorgasmer, analsex og dybe blowjobs. Men altså ikke noget op at hænge i hyggekroen s/m-agtigt. Alligevel var det oftest hende, som var den mest aktive, hun sad gerne i førerstillingen ovenpå mig. Enten på min pik eller mit ansigt.

Hun truede flere gange med at kneppe mig med sin strap-om. Det gør du bare, svarede jeg kækt. En aften tog hun den med. Hun slikkede mig grundigt i den røv, hun nyligt havde barberet. Jeg lå på maven. Hun stak prøvende og derpå resolut en finger op. Når man kommer over den første skide- og/eller tissetrang, og hvis man altså kan slappe af, er det jo en særlig, intim og endda rar fornemmelse. Den stikkende smerte skal gerne gå over i kildende, overgiven nydelse. Hun tog omtalte strap-on frem. Av den den da! En megasvaber af de tunge. Hendes eks kunne klare den. Vi nøjedes med en spidsen af hendes buttplug stedet. Et eller andet sted, hvis jeg føler mig tryg og liderlig nok, kan jeg godt se det for mig. Med en væstenlig mindre satan og i et roligere tempo.  

 

 

Reklamer

4 thoughts on “Erotikbloggen: ‘Jeg vil kneppe dig i røven med en strap-on’

Add yours

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: