Erotikbloggen: De mest sexede bøger

Så er det da på tide, jeg skriver om noget andet end min egen navle (hvilket jeg så gør alligevel – det er bare pakket lidt ind).

En nær veninde med smag for afsporet sex, stormundede kvinder og flersporede mænd inspirerede mig til dette indlæg, som skal handle om sexede bøger, jeg (og du, blogger) har læst.

Dette er ikke en prioriteret liste. Og der kommer flere en <nden dag.

American Psycho er jo selvskrevet. Ikke fordi Patrick B. skærer i kvinder og en hund (og et par enkelte mænd), og heller ikke fordi den med sit bidende vid, enestående sarkasme, forbrugssatire og overfladefetichisme og decideret morsomme dialog er endnu mere relevant end omrking ’90, da jeg læste den, men fordi den rummer nogle pornografisk detaljerede sexscener, som kun går voldsamok i slutningen af forløbet. Og det er da også en særpræget oplevelse at sidde med en halvfed på – og så pludselig blive overrasket af Bateman med en motorsav. 

Patrick Bateman: There is an idea of a Patrick Bateman, some kind of abstraction, but there is no real me, only an entity, something illusory, and though I can hide my cold gaze and you can shake my hand and feel flesh gripping you and maybe you can even sense our lifestyles are probably comparable: I simply am not there.

Frækkeste citat: ? Det kræver lige jeg finder den frem. Bogen altså.

Glamorama ef samme Bret Easton Ellis når ikke helt på på samme niveau, men fascinationen af verdens besættelse af skønhed, kendisser, modeller og terror rammer tiden, så præcist som i 1998, da den kom. Og så er der en to-tre saftige sexscener, som i hvert fald gav mig et par autoerotiske oplevelser. Helt uden vold. Så vidt jeg husker.

Platform af Michell Houllebecq indeholder et mageløst, opløftede sortsyn, som opblødes af lige så kyniskvittige som depressive betragtninger om det moderne (køns)liv. Og så er det er par halvfrække beskrivelser af kønslig omgang. Elemantarpartikler og Drømmen om en ø handler stort set om det samme. Det frie valg, sex som midlertidigt plaster på såret, og den ubørnhørlige ensomhed, som medfølger.

 Det er jo nærmest umuligt at finde citater fra disse bøges saftige sider på nettet. Men det skal ikke holde mine medbloggere fra at komme med nogle gode forslag og citater selv.

 

Reklamer

25 thoughts on “Erotikbloggen: De mest sexede bøger

Add yours

 1. #22
  Du har helt ret – og det harmonerer meget dårligt med at læse og kommentere erotikbloggen på jobbet…

 2. jeg aner dovenskab hos mine medbloggere _ I gider bare ikke at side møjsommeligt at nedskrive lange passager ord for ord…

 3. Süskinde “Parfumen” er den mest sensuelle film, jeg har set i mit liv, og bogen efterlader mig åndeløs. Bogen skal dog læses inden filmes ses. Parfumen formår at forene smerte og lyst, med sensualitet og uforbeholden skønhed.

 4. “Sagt om sex” indeholder mange morsomme citater, men dog ikke rigtig noget som får safterne til at stige.

  Og den udkom ellers på Ekstra Bladets forlag ;-)

 5. kunne jo tænkes der var så mange saftige citater og hvilken skal man så vælge?

  kunne tænkes at de saftige citater er saftigst når de er i helheden og læses med sanserne åbne?

  jeg duer ikke til citater…de mister noget af deres liv og essens når de hives ud af deres kontekst og citeres…som om de så fremstår som et falmet fotografi hvor man skal kæmpe med se noget kæmpe med at huske og sanse.

  LilleQ

 6. Dejligt med mange bogforslag, hvoraf jeg er enig med de fleste (af dem jeg har læst) – tilgengæld savner jeg de der saftige citater…

 7. Jeg modtog engang ud af det blå en bog.
  Smukt pakket ind.
  ” The New Bottoming Book”. Egentlig er den ikke særlig sexet… Men da jeg nåede til side 31 og følgende var med 2 stjerner af afsenderen: ” We bottom in order to go places within ourselves and with our partners that we cannot go without a top. To explore these spaces, we need someone to push us over the egde in the right ways, and to keep us safe while we´re out there flying”… så synes jeg aldrig at noget havde været skrevet mere… til mig. Og når jeg engang imellem trænger til lidt mental-seksuel-bekræftigelse, så henter jeg bogen frem finder citatet… og tænker på det præcist det citat satte igang hos mig…

  Men som sagt, som bog er den ikke noget kunstværk…

  Herren der ejer denne blog – er derimod ganske ofte bidragyder til den mest sexet læsning… som kræver at man fremfinder den lille blå, ligger sig på ryggen i sin seng…. og pludselig flyver sig en lille tur. Tak for det.

 8. Henry Charles Bukowski, fordi det er hudløst, ondt, grimt og kompromisløst det han skriver…..og fordi jeg har fået ham læst op, i sengen af en nøgen sexet mand :-)

 9. “Fanny Hill” og “The Story of O”, naturligvis.

  “Justine” og “Juliette” – ikke kun hvis man er til den slags, men også for deres filosofiske konsekvens.

  P.

 10. #12 Har bogen, forfatter vist annonym…

  Af nyere er der også “Dyret med de to rygge” af emily maguire.

  ikke helt så liderligsaftig men den bør alligevel medtages “Før jeg glemmer” af andré brink, efter min mening

  LilleQ

 11. hej TwoJake.

  Belle de jour er en vidunderlig bog. husker ikke forfatterens navn. filmen er også særdeles god ;-)

 12. Leif Panduros De Uanstændige bibragte mig megen fornøjelse, da jeg var ung. :-)

  Da jeg opdagede Henry Miller, troede jeg at have fundet en mere avanceret version, men det blev jeg hurtigt rykket ud af. Poesien manglede, og dermed det erotiske, viste det sig.

  Men jeg er også naiv…. ;-)

  P.

 13. ja, den første på dansk. og ja, der er et par af novellerne, der i høj grad kunne bruges til håndfast inspiration

 14. #5 . nu skriver jeg jo: ‘Dette er ikke en prioriteret liste. Og der kommer flere en anden dag’ – i øvrigt er jeg måske slet ikke så vild med de to.

 15. #4
  Det kunne du sikkert, men er det ikke lige som at skrive om sex og kun komme med citater fra folkeskolens seksualundervisning. :-)

  /mærkbar

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

Skab en gratis hjemmeside eller blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: