Erotikbloggen: Klattet og klart

K.’s fascination af spyt som erotisk drivmiddel deler jeg. På glinsende slimorgiastiske rejser ud i perversionernes kringelkrige har vi fundet fundet spyttets uartige tiltrækningskraft. Når hun lader det blowjob-fremkaldte tykke spyt glide ned over min stive pik og glatte nosser, og hun savler mig ned i min ventende, åbne mund, tigger jeg om mere, og når jeg spytter på hendes strittende bryster og tværer det udover dem, jamrer hun af cremet vellyst, og når vi kyssende gnider vores våde kindder mod hinanden, ved vi begge to, at grænsen mellem dig og mig er ophævet i et dyrisk nu.

LM hulkede af liderlig ydmygelse, når jeg spyttede hende på bryster, maven, fissen, og hun blev bragt til orgasmen rand, når det ramte hendes ansigt, opløst i liderligt nærvær/fravær, hvor det senere blandede sig med orgamsetårerne.

X er på vej derhen, mod overgivelsen, mod accepten af kropsvæsker som en del af hendes seksuelle dna.

Som altid tager jeg den lige til kanten. For ikke bare synes jeg, at piger, der giver tørt blowjob, hvor de synker deres spyt istedet for at lade det blande sig i suttelegen, sikkert også bestiller dressing on the side til deres tørre salatblade. Det er bare mine slimede fordomme. Men jeg synes, der er en sanselig snarere end logisk sammenhæng mellem vådt blowjob, et savlende blødt kys og så evnen til at acceptere sig selv og den anden med alt, hvad det indebærer. Når man virkelig mener: Jeg er så liderlig, at jeg kan æde dig med hud og hår, forstår den tankerække.

Eller har jeg bare en småinfantil lyst?

 

 

Reklamer

17 thoughts on “Erotikbloggen: Klattet og klart

Add yours

  1. #13 LilleMy. Måske TJ kører et eller andet sammenlignings trip?
    Der var jo også noget med dans og sex.
    Gad vide hvad det næste bliver?

    Alkoholiske favorit drikkes betydning for særlige seksuelle færdigheder???

    venter i spænding TJ ;-)

    LilleQ

  2. 13.
    der var en engang der bildte mig ind at mayonaise var godt som gildemiddel. Kors i røven! Det lugtede som Tun-salat der havde stået på køkkenbordet åbnet i flere mdr. FØJ.

  3. TJ – Jeg tror, at du måske kan have taget fejl !
    Nok synes jeg at kys og alt den slags gerne – meget gerne – må være vådt !! MEN jeg hader salater, der er væltet rundt i dressing… af andre.
    Hvorfor alt denne sammenblanding… af dressing og salat ??

  4. Sorry…jeg plejer nu ikke at være så ensporet, i hvert tilfælde ikke når jeg selv vælger sexpartnere, men de fleste mænd (jeg undskylder på forhånd for mine fordomme/erfaringer) plejer at være lidt mere traditionelle i deres valg ;-)

  5. #12…….. den der ‘trafikbøf’ kunne jeg sgu også komme til at lave, – jeg faktisk lavede jeg noget lignende, sidst jeg kørte i Køwenhavn, der har et trafikmylder og et væv af ensrettede gader, man let man kløjs i.

    Nå – jeg må hellere skrive det på Bo’s blog, – der er ingen grund til atspamme her.

  6. #8 Kære Knud, du kan noget smuk med ord, men vil du ikke synes, at lækker blød hud glinsende af safter på din kvinde forhøjer nydelsen?

  7. Da’ Bæver – long time, no see – hvad fanden er det med dig? – Er du gået hen og blevet småkriminel? :lol:

  8. Det er ikke størrelsen, mængden eller udstyret.
    Det er 60 kvadratcencimeter hud, der er ude at danse til en liderlig vioinist med et følsomt buestrøg.

  9. Så er der vist flere der har en småinfatil lyst.. bla undertegnede.
    Jeg kan ikke med det der tørre gnubberi eller kysseri, det føles så upersonligt og så afvisende.

    Saftigt, vådt, glinsende mmm ja så man kan mærke det, så sanserne åbnes, så helt intimt glide rundt på og i hinanden.

    LilleQ

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: