Erotikbloggen: Krop(u)mulig

Når man ikke tror på andet end det, der kan erfares gennem kroppen, bliver kroppen templet, og indgangene til kroppen er således porte til oplevelse og erkendelse.

Så min lommefilosofiske undskyldning for at være så tekstmæssigt sexfikseret er, at det simpelthen er et eksistentielt projekt at mærke en kvinde på så mange måder som muligt for derigennem at mærke mig selv og omverdenen.

Så når jeg presser min stive pik op i røven på X, er det ikke, fordi jeg har brug for en udløsning. Nænej, det er skam en udforskning af mig selv og hende på et højere (eller dybere) plan. Og når jeg nyder X’s tyktflyende spyt over min pik og mine nosser og i min mund, når jeg pirres af hendes fisses safter og duft, og når jeg borer min tunge op i alle hendes huller, er det ikke, fordi jeg keder mig og/eller er pervers (gudfrimigvel), men fordi jeg leder efter hendes mest intime selv, som jeg kan udforske og smelte sammen med. Helt primalt.

Eller noget.

 

 

Reklamer

4 thoughts on “Erotikbloggen: Krop(u)mulig

Add yours

  1. #1 he he

    På et eller andet tidspunkt går det vel op for ham, at hans mest intime selv må med i spillet og mærkes i alenetheden…og når han stopper med at flygte fra agsten

    LilleQ

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: