Erotikbloggen: Kys mig i røven/kys himlen farvel

Så. Nu. Skal. Der. Boller. På. Bloggen.

Kan man lære at kysse godt? Og kan de gode kys overhovedet defineres?

Jeg har en fordel i forhold til visse af mine kønsfæller. Jeg kan rent faktisk lide at kysse. Jeg kan slet ikke forestille mig sex uden kys. For ikke at tale om god sex uden våde kys. Og jeg kan slet slet ikke forestille mig en kæreste, der kysser ‘forkert’ og/eller smager ‘forkert’.

Jeg kan blive irriteret, på grænsen til hidsig, hvis kvinden, der har været så venlig at lægge mund og måske krop til, spiser mig af med små, tørre, tungespidsknibkse kys. Det er da fint til at varme op med. Som en appetizer før forretten. Det skal da ikke hedde sig. Men når der skal mad på bordet og saft i blodet, må kysset være vådt, blødt, dybt og glidende og grådigt, så det nærmer sig det slibrige. Spyt er nemlig en meget erotisk kropsvæske. Nogle vil endda gå så langt som at kalde spyt uartigt på den frække måde.

Den faste læser vil vide, Jeg har været heldig på den konto gennem min blogtid. Fra de indre sovebyer til de ydre provinser (Ja, I ved, hvem I er;-) ) I foråret faldt jeg i kløerne på et pragteksemplar af en superkysser. Jeg har endnu ikke gennemskuet hendes teknik, som i øvrigt ikke føles teknisk, men derimod totalt nærværende. Men det er noget med at bruge hele tungen i sin fulde blødme (ja, ordet findes ikke, men det burde det).  

(som et lille ‘hm’ til dagens tema har jeg lagt mærke til en sær sammenhæng: Næsten alle de saftige superkyssere, jeg har haft min tunge nede i gennem de sidste på år – med enkelte vigtige undtagelser – har også været noget glade for andimans favoritter: deep throats og analsex. Er der mon en sammenhæng?)

 

Reklamer

15 thoughts on “Erotikbloggen: Kys mig i røven/kys himlen farvel

Add yours

 1. Jeg fornemmer at en kvinde med så meget blødme i sit kys også vil nyde en anden kvinde – og jeg tror hun allerede har. den frækkert;-)

 2. Jeg vil bare gerne introduceres for hende superkysseren, er det inde for mulighedernes rækkevidde TJ, eller er hun kun til mænd? :-D

 3. #9: Øh – Knud, det kræver vist at du laver en skitse og lægger den her: jeg kan ikke se den position for mig… :-/

  :-)

  P.

 4. Kunsten er at kysse med så meget af sig selv,
  at man endog kysser med røven!
  Et kundalini-kys?
  Nøh, snarere et ground-zero-kys:
  med alle etager i ét plan :lol:

 5. Jeg stemmer også for blødme,
  det er årets ord, og det bør bruges politisk :mrgreen:

  Jeg kom til at tænke på Lars H.U.G.’s omkvæd:
  “Giv dig hen, giv dig hen, giv dig hen!”

  Blødme er for mig at se et ord for
  en hengivenhed, der er så meget ét med nærværet,
  at hengivenheden og nærværet får et barn sammen:
  blødme!

 6. Kys er det vigtigste.
  Man kan ikke virkelig holde af, synes om, knalde godt med én man ikke kysser godt med.
  Man skal være på samme kysse-båd om man så kan sige.
  Kyssede eksempelvis med èn der næsten ikke listede sin tunge hen til min. Det var forkert. For lidt. For mærkeligt. Det var ikke hans eneste fejl – men det var den første indikator på at noget var forkert.

 7. så nu troede jeg lige, jeg havde lavet et indlæg, der for en gangs skyld ikke handlede om angst, og så handlede det så åbenbart alligevel om angst. den vil bare med, den stædige satan;.)

 8. Ja, man kan lære at kysse godt.

  Ingen tror jeg, kysser som de gjorde i begyndelsen. Man lærer af gode kyssere eller af de intense kys, hvor man slipper… fastholdelsen af angsten, bevidstheden?? …og giver sig helt hen til kysset og kysseren, forsvinder nærmest ind i det.

  Man bærer noget af de gode kys med sig i sine fremtidige kys, ens kys forandrer sig med de gode kys og man giver noget af de gode kys til dem man kysser godt med. Man spejler sine kys, tilpasser dem… man kan også mærke når den man kysser intenst og godt med kysser intenst og godt med andre.

  Et godt kys i min bog er… saftigt varmt og intenst. Af den slags hvor man ikke tænker bare kysser og indtages af kysset. Man æder hinanden blidt, råt og saftigt savlende vådt og så intenst, man slipper bevidstheden og bare giver sig helt hen til den anden og kysset…

  Sex uden kys er at undlade et af de vigtigste ingredienser.

  Dårlige kys er tørre og livløse uanset hvor meget teknik der lægges i dem, hvor læberne føles hårde og spidse nærmest stikkene og kontrolerede… og tungen ligesådan kold hård ubehagelig uintens.

  LilleQ

 9. Ja. Der er en sammenhæng. Fordi kys som så meget andet handler om angst og evnen til at mestre denne. Eller give tilpas slip på angsten og tillade at forsvinde for et øjeblik i øjeblikkets kys. Eller noget.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

Skab en gratis hjemmeside eller blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: