Erotikbloggen: Når man er det tredje hul

Utroskab er for tabere. Det fører sjældent noget godt med sig. Jeg ved det, for jeg har selv været der.

Jeg har været den luskede bedrager, hvor jeg liiiige gik en aftentur blot for at besøge en veninde, som jeg i øvrigt aldrig helt fik kneppet igennem – måske fordi min krop fortalte mig , det var forkert. De små hvide løgne, næsten var ligegyldige, men som alligevel skabte afstand, forekom mig alt for lette at bruge jo oftere, de blev sagt. Det var ikke det, jeg sagde, det var mere løgnen i sig selv.

Jeg har også to-tre gange i været elskeren. Ikke nogen ubetinget fed oplevelse. Dels havde jeg dårlig samvittighed over for pigernes mænd, som jeg kendte perifert i to af tilfældene, og som endda virkede som nogle fede fyre. Og dels blev jeg to gange ret interesseret i kvinden (muligvis fordi de var uopnåelige). Alting blev sat på spidsen. Følelserne var uden på kroppen. Jeg vidste jo godt, at det ikke skulle være os, ikke mindst fordi det ville skabe så meget dårlig karma, hvis de gik fra deres mand direkte til mig – for mange lig i lasten. Og hvordan skulle man nogensinde kunne se manden i øjnene…?

 

Jeg tror, at jeg i alle tre tilfælde mindede dem om deres ungdoms forelskelser, så jeg fremstod som mere spændende, end jeg egentlig var i virkeligheden. Jeg kunne være alt det, de drømte om, og som var lidt glemt i deres eget parforhold. Sex var godt, men ikke fantastisk. Det var mere vores potentiale, der lokkkede.

Er der noget godt at sige om at være elsker eller elskerinde. Og hvad siger det om ens personlighed?

Reklamer

2 thoughts on “Erotikbloggen: Når man er det tredje hul

Add yours

 1. Det duer ikke rigtig for mig.
  Når jeg har været den der listede til andet vandhul – gjorde maven forondt og min hjerne hamrede løs.
  Når jeg lå der med én, der i virkeligheden burde ligge med en anden… så havde jeg faktisk mest en fornemmelse af min manglende respekt for hans valg af mig…
  Det duer ikke for mig.

 2. Jeg har været den bedragne. Jeg var egentlig færdig med ham, manglede blot at indse det. Det fordelagtige ved oplevelsen var, at vi begge nåede frem til den erkendelse.

  Jeg har været elskerinden, rollen passede mig, da; Jeg behøvede ikke at investere andet end lidt kropsvæsker. Det matchede indestående på min konto fint.

  Jeg har aldrig været bedrageren. Den gamle kliché om at utroskab er en art troskab mod sig selv, holder ikke i mit tilfælde, snarere helt modsat.
  – og jeg ved ikke hvad det siger om mig, andet end at jeg er en serie-monogamist, selvfølgelig ;-)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

Skab en gratis hjemmeside eller blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: