Erotikbloggen: Trøstesex

Vi kender knap hinanden, X og jeg. Men hun var der, da jeg fik brug for hende forleden. Da min uro blev for stærk, og angsten lå på lur, var det hende, der fik en sms: kommer du forbi i aften til mad og massage. Er lidt skrøbelig.

Det var hun også, viste det sig. Et langvarigt, kærlighedsfyldt forhold havde fået en brat afslutning med svig, misforståelser og det var dig, der svigtede først.

Vi havde prøvet en gang før, hektisk, jeg skal gi dig, men hvor er du-agtigt. Denne gang er anderledes. Luften mellem os er tættere. Vi ser hinanden, selvom vi har helt lukkede øjne. Hendes kys er blide, åbne og våde. Hendes tunge glat mod min.  Vores tøj er kun kommet devist af, da hun sætter sig ovenpå mig og masserer sin fisse med min stive pik. Jeg fortæller, hvor dejlig hun er, idet hun glider et par centimeter ned over mig og helt blidt nyder mig lige der. Hun holder min pik i et fast, men kærligt greb, mens hun hvisker, ja, helt forsigtig, helt forsigtigt. Jeg bider hårdt i hendes brystvorter, og og hun kommer i bund og stønner højt ligesom mig, og hun vrider sig frem og tilbage, og så jamrer hun, åh, jeg sprøjter og det gør hun så, jeg mærker det stitre varmt udover mit skridt, mine nosser, og det er intenst, vi er tilstede, vi holder hinanden tæt, efterhånden som hun falder ned gennem orgasmen. Hendes vejrtrækning går fra hikstende til rolig.

Senere tager hun mig i munden. Dybt. Som hun kan lide det. Jeg kommer delvis i munden på hende, udover min mave og hends bryster. Og sjovt nok, finder jeg ud af senere, på hendes nakke.

Det havde vi begge brug for. Måske var det ikke mig, hun bollede. Men vi var der for hinanden: Og det er det, der betyder noget.

Reklamer

4 thoughts on “Erotikbloggen: Trøstesex

Add yours

  1. Jeg er enig. Det er både vigtigt og sexet at være der for hinanden.
    Til gengæld tvivler jeg på, man kan kneppe sig til meget mere end et kort øjebliks pusterum og en flov smag i munden, hvis man i virkeligheden har noget andet på hjerte.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: