Erotikbloggen: Bolle op og bolle ned – del 1

Fuck al det der sex og snask. Det er alligevel kun en stakket frist. Tæt i familie med at pisse i bukserne for at holde varmen. For nogle er det sikkert identisk… Derfor skal det her nu være en håndbog i halve scoringer, fuck ups, sølle fejltrin og triste tabertabertendenser, om at bolle op og bolle ned – og hvorfor så det? Fordi det er sjovere at skrive om kvajerter end kongeknald. Det er givetvis også sjovere at læse om en, der kludrer, end om en, der klarer den.  Så indtil jeg finder et eller andet, der inspirerer min erotiske skrivesans, vil jeg slavisk skrive om dagens tåbelighed.

Til de skuffede læsere derude, der ligesom andiman vil savne analsex og gagging, som vel er erotikbloggens egentlige tilføjelse til det danske blogfolk, har jeg bare at sige: Så gi mig noget at skrive om;.)

Til de bekymrede, som mener, man (jeg) ikke skal hænge mig så meget i det negative, men stedet fokusere på huhej-glade opture og jubeloptimistisk lallelykke, tilrettelagt af en vulgærbuddhistisk livstilscoach på mountainbike i et designerkøkken, der er ligeså glat og klinisk som den illusion, der pushes, er der bare at sige: Blog af eller lav din egen blog! :-)

Således lutret: på trods af min datter vågnede kl fem og var sulten, er jeg i overraskende god form. Altså bortset fra en gigtplaget hofte og den deraf begyndende delle der. Måske skyldes det blot, at jeg har nosset mig sammen til at være trawle på mit datingsite og skriver nu med fire-fem stykker. hvoraf jeg har været på date med den ene for et års tid siden. Jeg kan ikke helt huske, hvorfor vi ikke gjode mere ud af det dengang. Måske var hun ikke lækker nok, måske var den en anden, som var aktiv og beslaglagde min opmærsomhed Måske havde hun lidt for tunge øjenlåg, måske var jeg allerede dengang for tyndfed. Det pudsige er, at jeg tror, at jeg ville have lyst til at knæppe hende, hvis vi mødtes lige nu. Helt ukompliceret, nåhejhvordangårdetsåskalvitagehjemtilmigsågiverjegmassagetildineømmelænder-ogsåslikkervihinandensomhundeogsåkanvistadigværehjemmetilspisetid…

Agtigt.

Kunne også bare rydde op og vaske gulv. eller feje blade sammen i haven. eller onanere. hm. på den anden side ville det jo være forskrækkeligt, hvis jeg havde fyret krudtet af, hvis der pludselig popper et tilbud op om spontan sex (dream on, baby – who am I kidding?!) … Og istedet kaster jeg mig ud i bollebageri. speltboller. muligvis har jeg mosevand i mine egne boller, så om jeg også er håbløs udi bolllekunsten, vil vise sig om et par timer. En ting er sikkert: jeg er væsentligt mere tålmodig, når jeg bare boller. Men man får fedtede fingre af begge dele.

 

 

 

 

 

 

Reklamer

3 thoughts on “Erotikbloggen: Bolle op og bolle ned – del 1

Add yours

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: