Derfor er det (u)fedt at have en kæreste del 2

Inspireret af min egen liste forleden kom jeg til at tænke nærmere (og det kommer der sjældent noget godt ud af) over det der med det frie singleliv kontra det intime kæresteforhold.

Derfor ser listen således ud på en fredag eftermiddag med udsigt til fadbamser, sashimi og store planer, tømmermænd, bacon og trætte tv-vaner  – samt måske to timer under dynen med en veninde, som har verdens mest pressede program, så vi ikke ved- om vi overhovedet orker at prøve at fortsætte til næste niveau, for vi begynder forfra hver gang vi ses.

1. det er fedt at være single, når mine andre singlevenner har tid til at lege – ligesom det er så meget i uorden at være til parmiddag som eneste single (faktisk er parmiddage ret dræbende, men jeg er jo også eremit, der får sådan en væmmelig fornemmelse indeni af andre mennesker)

2. det er tilgengæld ret ufedt at være single, når man selv skal tage sig sammen til at male vinduer, støvsuge, fjerne spindelvæv fra vægge og loft, slå græs, stille affald ud storskrald (gør det ikke lettere, når man selv føler sig som storskrald), men så slipper man så for lørdagshelvedet i silvan, nips, nips, nips, og ser min røv stor ud i den her (skal lige siges, at min ekskone faktisk fvar forbavsende let på lige de tre områder) 

3. Det er så ret fedt at være single, når man kan begrave sig i kødfulde røve en hel weekend – det er dog endnu federe, når den kødfulde røv hænger på kvinden, du også vil sove med…

Flere følger, for nu skal jeg være stiiiiiivvvv!

Reklamer

2 thoughts on “Derfor er det (u)fedt at have en kæreste del 2

Add yours

  1. Det er vel dybest set ufedt at være single, hvis ikke det er det man har lyst til at være.
    Men måske kan man få lyst til at være single?
    Måske kan man vende bøtten på hovedet og sige:
    “OK, det jeg definerede som “lykken” ligger ikke i kortene for mig, lige nu. Hvad er så lykken, for mig, lige nu?”

  2. Det er ufedt at være single når man inviteres til fest hos ens meget nyforelskede ven/veninde og finder ud af, når man ankommer til festen, at festen for det første er ikke eksisterende…for det andet, at “festen” er en romantisk candlelight dinner for 4… for det tredje at kæresteparret har støvsuget deres respektive venner for singler og er gået i gang med et “singlevenner-til-kæreste-parring” projekt.

    LilleQ

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

Skab en gratis hjemmeside eller blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: