Erotikbloggen: What ever makes you dick, øh, tick..!

Lykken er at være samme sted, har joøn ø. skrevet engang. Og det er jo lige så banalt, som det er rigtigt. I hendes version handlede det vist om være på samme sted i sit livsforløb som ens udkårne. 

Du har måske en tung skilsmisse i baglommen, når den anden er rede som nyfalden sne, du har måske ikke brug for flere børn, når den andens hormoner slår flik-flak, eller du er svært glad for tv og og ugentlige drukture, når den anden sværger til the og teater. I er simpelthen ikke i fase.

Andre gange er det bare et spørgsmål om, at ligemeget om du så ventede 1000 år, ville du aldrig aldrig aldrig nogensinde gide/kunne/orke/ville blive kærester med vedkommende. Det behøver du jo ikke at sige. Det er så her, du bruger ‘it’s not you, it’s me’-finten. 

Men også mht sex kan faseproblematikken komme i spil. Du synes måske, at analsex er en naturlig del af et det festlige weekendsamleje, mens din legekammerat forbinder det med smerte, lort og pornografisk kvindeundertrykkelse – på de ufede måder. Du kan givetvis stryge det punkt på menuen for en tid, og hun kan muligvis lære legen – but will she learn to love it later? Det er jo kun rigtigt sjovt, hvis begge finder det nogenlunde lige fornøjeligt. Og det gælder dobbelt med analsex. Det frække er jo ikke den fysiske ting, men derimod at hun finder det ophidsende at mærke mig der. For modtageren er der givetvis også fysiske sidegevinster ved denne øvelse (som en klog og lidt flyvsk bekendt med hang til faste tøjler skrev til mig engang: ‘analsex må ikke gøre ondt, men det skal være næsten uudholdeligt’), som ellers langt henad vejen tager sin erotiske ladning fra det psykologiske spændingsfelt.

Synes jeg.

Det samme gælder ikke helt med fx blowjob (hvis vi ser bort fra gagging?). De kan enten være gode eller knap så gode, alt efter modtagerens præferencer og giverens talent. Det er i mine øjne mere det fysiske, som udgør hovedfornøjelsen her, selv om der nok er nogle psykologiske tændingsfaktorer på spil for giveren.

K. har kastet sig ud i nogle erotiske eksperimenter, som ikke tåler dagens lys her. Hun skriver til mig nu og da og fortæller henført og indgående om at opdage nye sider af sin i forvejen åbne og farvestrålende seksualitet. Hun gør ting, hun end ikke havde hørt om for et par år siden. Og det fylder en hel del i hendes univers. Men det er også en leg, hun ikke kan dele med hvem som helst. Ikke mange ville kunne følge hende ned ad den vej. Så hvad gør hun, når den dag kommer, hvor hun ikke længere kan træde ind i sit særlige rum med sin elsker? Kan hun lukke døren til det rum og kaste nøglen væk, glemme den del og komme videre med andre lege, eller gælder klassikeren ‘Once you go black, you can’t go back! også her?

(andiman – her var jo både det ene og det andet, godt nok kun teoretisk – men bær over med mig, jeg skal jo lige ind i rytmen igen)

 

 

Reklamer

6 thoughts on “Erotikbloggen: What ever makes you dick, øh, tick..!

Add yours

  1. Vi er flere der venter, så kom du bare i gang TJ.

    ang dit spørgsmål…kommer det ikke an på om det er legen eller evnen til at åbne sig og sanse bredt i legen?
    Behøver det at være enten eller?

    LilleQ

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

Skab en gratis hjemmeside eller blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: