Erotikbloggen: Jeg er blevet voldtaget

Nu tror jeg, at jeg forstår, hvad kvinder føler, når de har været udsat for et overgreb. Jeg har lyst til at kaste op. Jeg har lyst til at råde ‘ad ad ad’ helt nede fra bunden af mit malmstrøms sorte had. Jeg har lyst til at gå i bad og skure mig ren med en stålbørste. Jeg har lyst til at desinficere hele mit hus.

Vågnede i morges efter en svær nat på sovepiller. I sig selv ikke nogen optimal måde at begynde en i forvejen nedrig mandag (nedrig fordi det er mandag i januar). I køkkenet er nogle pilleglas fra en af hylderne faldet ned på gulvet, hvor der også ligger lidt madsrester fra skraldespanden ved siden af. Hm. Noget er galt. Har jeg gjort det..? Kan Perle have gjort?

Går i my walk-in closet (egenligt bare mit gamle soveværelse, som nu er der, jeg har mit tøj og min datters elskede hamter Perle (der hed Perle, før politibetjente begyndte af misbruge navnet…) Buret er åbent – og tomt. Perle er væk, men et eller andet mere er galt. Der er noget, der ikke stemmer. Der er mere rodet, end der plejer. Og ovre ved klædeskabet ligger noget rødt. Jeg åbner skabet, og jeg får et chok og derpå en aggressiv kvalme. En ulækker, pestbefængt kat stirrer på mig. Det røde ved skabet er indvolde. Perles indvolde. Katten bliver siddende og vil ikke ud, og jeg styrer ud i bryggerset, mens jeg råber ugh, ad, ad, og finder en støvsugerstang og åbner bagdøren, løber tilbage til klædeskabet og prikker til det ækle dyr, så det løber ud…

Tanken om min datter, der bliver ked af det, tanken om, at denne kat har boet inde i mit klædeskab i flere dage og jævnligt luret på Perle, tanken om, at jeg overså nogle signaler på det samme for et par dage siden (sære lyde fra værelset, som jeg valgte at tolke som hamstrets), tanken om, at for en uge siden var pilleglassene også faldet ned – denne monstrøse kat kan åbenbart lide baldrianpiller) og tanken om, at vi nu skal købe et nyt hamster og gennem hele tæmningsprocessen igenn og tanken om, at den der forpulede kat, som før har været oppe på mit køkkenbord og taget bøffer, mens jeg lige var inde i stuen, stadig er derude et sted, giver mig en rådden uafvaskelig fornemmelse – spiser katte rottegift?

Reklamer

13 thoughts on “Erotikbloggen: Jeg er blevet voldtaget

Add yours

 1. #12
  Troede at “billedet” af hamsteren i din røv ville signalere samme slags ironi, som den du bruger i din overskrift, men ikke.. Beklager!

 2. Ja, selvfølgelig er det ikke det samme som at blive voldtaget. Det gav mig en øjeblikkelig fornemmelse af at blive indvaderet, som jeg bilder mig ind er i familie med det, kvinder kan føle i lang tid efter et overgreb.

  hermed lover at aldrig skrive mere om dyresex og voldtægter. der er for store følelser i spil, potentialet for misforståelser er for store. Og for godt skjult ironi går tit tabt.

 3. # 7, 8, og 9 – Siden hvornår fanden i hævlede er det ikke tilladt at bruge billeder som beskrivelse af oplevelser og de følelser de giver? Det er jo blot fornemmelsen af at blive invaderet – det handler jo ikke om, hvad virkelige kvinder kan komme ud for. Og jeg skriver jo for hævlede også TROR.

  Hvis jeg fx skriver om ‘jeg hader dig som pesten’, er det jo ikke det samme, som at jeg i virkeligheden mener du er ligeså slem som den sygdom, der lagde eurapa øde i middelalderen.

 4. #8
  Præcis dét, jeg tænkte, da jeg læste indlægget. Havde bare problemer med at formulere det på en pæn måde.

  Jeg siger ikke, at hamster-nedslagtningen har været en særlig festlig oplevelse. Men derfra og til voldtægt er der immervæk et stykke vej.

 5. Lad være med at brokke dig over katten – den gjorde det, som katte nu een gang gør.

  Men du kan ved lejlighed fundere over hvilket fjols, der anskaffer en hamster uden at anskaffe et bur, der kan lukkes ordentligt!

 6. Du følger dig muligvis dig invaderet, og hvis katten samtidig havde proppet hamsteren op i dit røvhul, så kunne vi vel kalde det en voldtægt. Men ellers ikke…

 7. Godt nok en grusom katte historie. Hankatte kan også snuppe killinger, det har jeg selv oplevet, livet er grusomt.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: