Erotikbloggen: Kvinder, løgn og liderlighed

Maden var ligegyldig, men samtaleemnet med datingbuddhisten ganske interessant og evigt aktuelt: Hvordan kvinder lever i deres følelser og reagerer på dem hele tiden – og at man derfor som mand skal lære at lokke, tale udenom og mellem linierne – kort sagt: Lyve!

Det følgende er strøtankter og oplevelser, der forhåbentligt illustrerer overnævnte påstand.

På mit datingsite får jeg nu og da henvendelser fra kvinder i min målgruppe. Sidst en, hvor de blot stod: Hvornår skal vi på date – og hvor arbejder du? Jeg svarere mere ærligt og direkte, end jeg plejer: Jeg kunne have nævnt virkeomhedens navn istedet for afdelingen, som jeg gjorde. Et par dage senere en mail fra hende: Jeg har fået kolde fødder.

Selvfølgelig kan der være mange årsager, men efterhånden har jeg jo opdaget, at der er endog rigtigt mange, der reagerer instinktivt negativt på mit job. Så meget endda, at jeg bare skal skrive, hvad jeg laver, når jeg ikke gider selv at afslutte kontakten. Så lukker den helt automatisk. Tilgengæld ved jeg også, at når jeg først har mødt disse kvinder og langsomt fortalt dem om min dagligdag, har de fleste kunnet absorbere det.

Hvis jeg spørger en kvinde på et diskotek, om hun vil med hjem og bolle, er jeg ret sikker tpå, at jeg i laaaangt de fleste tilfælde vil få en utvetydig afvisning. Men spørger jeg hende, om hun vil danse, vil min succesrate stige betydeligt. Det er det samme, jeg spørger om.

Min firkantede påstand er, at kvinder ofte ikke ved, hvorfor de reagerer, som de gør. De reagerer bare. Derfor skal de manipuleres med. Et pænere ord er lokke. Eller forføre. Målet er det samme.

Daitngbuddhiten kom en lille fortælling. En eller anden psykologbuddhist med ordet i sin magt fik en dag en dreng, der var sengevædder, i sin konsultation. Denne dreng var dygtig til at skyde med bue og pil. Terapeuten talte meget med drengen om øjet som en slags ring, en slags ringmuskel, der strammer og fokuserer, zoomer ud og ind. Og han talte om, hvordan bueskydningen handler om at fokusere og stramme – og så give slip. Drengen holdt op med at tisse i bukserne. Uden at terapueten havde talt om sengvædning overhovedet.

Med andre ord: Kvinder skal tales til som denne terapeut gjorde til drengen. Jeg har en veninde, der ikke vil have analsex. Af årsager jeg ikke erindrer, kom vi ind på det ind dag. Og talte direkte om det. Jeg synes jo som bekendte, det kan være frlkt – hvis kvinder tænder på det. Det gør hun ikke. Nu tror hun, at jeg vil mase min kæmpe pik (nå, måske ikke kæmpe, men ordet virker bedst i denne sammenhæng) op i røven på hende, hver gang jeg nærmer mig det område.

Og det var jo en fejl set i lyset af ovennævnte fortælling. Det, jeg skulle have gjort, var jo noget helt andet.

Jeg skulle have talt om meditation, som hun har dyrket meget. Jeg skulle have talt om at overgive sig og om at give sig hen, om at slappe af. Og en anden dag skulle jeg have talt om ord som flabet og uartig, at visse ting er frække, når man tør det beskidte. Alt sammen uden at overhovedet komme ind på analsex.

Og når alt det havde bundfældet sig, når hun havde fundet sin indre slut, skulle jeg have givet hende en laaang massage, liret hende heeeeelt op, slikket hende alle steder, ja også der, og derpå listet verdens mindste og meget våde buttplug i hendes røv – og så er jeg sikker på, hun ville elske det. Who wouldn’t?

Datingbuddhisten skriver med en kvinde, han har været på date med en enkelt gang. Lækker nok til, han vil have sex med hende, ikke lækker nok til, han gider at gå ned ad Strøget med hende hånd i hånd. Så nu han skrevet med hende om afslapning og meditation og massage som midler mod hendes søvnløshed – og seneste melding er, at han skal forbi og give hende massage…

Jaja, der er også kvinder, der bare vil tages i håret og slæbes hjem. De hænger ikke på træerne, men derimod hjemme hos hulemændene.

 

 

 

Reklamer

9 thoughts on “Erotikbloggen: Kvinder, løgn og liderlighed

Add yours

 1. Citat: “og at man derfor som mand skal lære at lokke, tale udenom og mellem linierne – kort sagt: Lyve!” Citat slut.

  Og bagefter bliver vi mænd så kaldt dumme svin ;-)
  Det er så hyggeligt.

 2. Det er ok at tale om meditation og afslapning ( af ringmusklen ) når bare det ender med røv – og pipgagging, c’føli!

  :-D

 3. Nix! jeg ville sige: “Jeg bestemmer, hvornår vi skal! … en-kasse-øl, to-kasser-øl… NU! Let’s go, bimbo!”

  ;-)

  P.

 4. Ja vi vil gerne lyves lidt for, eller overtales, eller forføres… med nogen ting…

  Og nok mest især når det kommer an på sex. En direkte henvendelse/anmodning er ud over at være helt konkret også meget at forholde sig til på en gang.

  Først og fremmest Hans lyst til sex, som lige der kommer først i fordøjelsen… og så skal man så til at forholde sig til sig selv, har man selv lyst, og til ham og hvor skal legen udfoldes, hvad er hans tendenser/præferencer, kan de mon kombineres med mine osv osv?

  Den der lille løgn og forførelse har den virkning, at man ikke på samme måde skal forholde sig til det hele helt så konktret på en gang… men mere at man kan fornemme og mærke sin lyst stige og så bliver den altså det større…

  Og så kunne man altså spørge, hvad med jer mænd?Ville i gribe den helt fremmede kvinde og storme hjem med hende, hvis hun direkte sagde “dig, mig, sex nu”?

  LilleQ

 5. Du er ikke dansklærer der jeg ;) Men hvorfor dit job skulle skræmme? Hm..

  Måske har du ret men, gælder det ikke begge køn? Det kommer an på måden det bliver serveret..

 6. Jeg tror du har ret.
  Visse ting skal man bare lyve om, selvom begge parter ved at der bliver løjet – sandheden brister jo bare den lyserøde boble kvinder har tendens til at vikle rundt om ethvert slags forhold til en mand ;-)

  Hvorfor kvinder så har brug for lyserøde bobler kan jeg ikke rigtig forstå, selvom jeg også selv har tendens til det. Men de fleste kvinder benægter sjovt nok denne form for fornægtelse ;-)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

Skab en gratis hjemmeside eller blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: