Erotikbloggen: Blandede signaler

Så røg man lige ind i en stime. Tre dates på tre dage. Og tre spørgsmålstegn rigere.

Først var der stewardessen. Sød og usandsynligt svær at læse. Og lokke i det hele taget. For det havde krævet hele mit arsenal af pressionsmidler (som dog kun består af to: Vedholdenhed og lægge på is -hvilken version, der i sidste ende fik hende overtalt, er endnu uklart ved redaktionens deadline).

Nå, men hun kom kun tre kvarter for sent – og striglen var i bil, så jeg måtte selv sidde og drikke mig halvfuld i vinen, hvilket jo kan skabe en ubalance i kemien. Samtalen gled nogenlunde, ikke uden småpinlige pauser, men dog heller ikke overdrevent akavet. Nu og da huskede jeg mig selv på, at jeg var på en date med det mål, at A: Få fisse. B: Få en kæreste. C: finde ud af om det var basis for endnu et møde, hvor A og/eller B kommer i spil, så jeg forsøgte at få og holde øjenkontakt. Og det viste sig at være lettere tænkt end gjort. Det kunne jo så betyde to ting: Hun er klædeligt genert eller uklædeligt ligeglad med mig. Kl. ni begyndte hun at gabe. Kl halv ti sendte jeg hende hjem.

Svarede dog ja, da jeg senere skrev, vi skulle drikke drinks næste gang, hvis der bliver en næste gang.

Dagen efter var jeg så på date med filmdamen. Hyggeligt nok, og min fornemmelse var, at det potentielt set kunne godt have endt med mere – eller mindre. Det endte med mindre.

I går var jeg så på cafe i Valby for at se en kvinde, jeg ikke har set siden folkeskolen (ja, selvfølgelig via facebook). Jeg troede nok,  det var en date, hun troede måske, det var et ‘nu skal vi arrangere gamle elevers fest’-møde´. Og bortset fra hun stadig er den poptøs, hun var i alle ni år derude i 70’ernes forstæder, og bortset fra at hun snakkede som en telefonsælger på speed, så var hun stadig lækker.

 Og da jeg senere sendte standardsms’en: ‘det var hyggeligt – næste gang må vi spise middag eller drikke os fulde’ var svaret: okey-dokey.

Hvad faen det så ellers betyder.

 

 

Reklamer

16 thoughts on “Erotikbloggen: Blandede signaler

Add yours

 1. Jeg synes heller ikke man skal melde firkantet ud, at man er kæreste-sulten eller plain horny, for hvem ved hvad fremtiden bringer.

  Men du kan godt på en direkte facon sige at du vil ha mere tid med hende!

 2. måske har du ret – men min pointe er, at jeg jo ikke ved, hvor det skal bære hen, før jeg har været sammen med dem, vel…

 3. Hvordan skulle de kvinder vide, hvad du vil med dem, når du ikke siger det?

  Skal man som kvinde, der møder en ny mand, automatisk tænke: Han vil bare have sex?

  Hvis du dater på nettet fx dating.dk er det da ret nemt at melde ud om du søger en kæreste, en flirt eller hvad der nu er af kategorier.. Så har du været ærlig og gentleman-agtig og også sparet diverse kvinder for diverse spekulationer:-)

 4. jajotja – hvad nu hvis jeg ved hvad jeg vil have med de forskellige piger – det er jo ikke sikkert jeg vil være kæreste med dem, når vi har dyrket lidt sex – der skal da være plads til lidt udvikling/improvisation/afvikling. og så synes jeg altså ikke, mine signaler er uforståelige. de kvinder ved da godt, hvad jeg er ude efter.. så enten er de ikke interesserede eller også leger de bare med mig…

 5. Det virker bare så forbandet desperat.

  #4 har ret i alt. Sig hvad du vil og ta de lussinger der kommer

  Alternativt …bliv hjemme

 6. Græder du, så trøster jeg dig.
  Falder du, så samler jeg dig op.
  Er du ked af det, så forkæler jeg dig.
  Drømmer du, så drømmer jeg sammen med dig.
  Sommetider kysser jeg dig, bare fordi du er dig.
  Er du liderlig, knepper jeg dig – og sommetider blæser jeg på om du er liderlig.

  Men vil du pille navle, så gør det med en veninde.

 7. #4 Nemlig… vi jydekvinder er fantastiske

  Og er også enig i resten.
  Sidder med sådan en underlig fornemmelse af hvorfor mænd har så travlt med at råbe op om at kvinder skal sige hva de vil have, når de der mænd ofte er så mangelfulde i deres ytringer om hvad de vil have, hvad ikke osv…både på det seksuelle, det flirtende og på kæresteplanet…

  Mænd hvad er det i vil have???

  LilleQ

 8. Måske skulle man bare udelukkende date fantastiske jyske kvinder, hrmpf..

  Udfra hvad jeg læser, kan jeg læse at de tre spørgsmål omhandler om de vil se dig igen? Men fuck dog det og find ud af, hvad du vil og så skriv det. Hvis det er sex og udelukkende det – skriv det. Hvis det er flirt og lidt mere flirt og så sex! Skriv. Hvis det er åh.. nu vil jeg gerne være lidt kjæresteramt med lige præcis dig. Så ring dog til dem. Du gør det alt for kompliceret. Du skal handle på dig og lade være med at strikke masker i det uendelige.

  Tænker jeg..

 9. Hvis du skriver “..havregrød..” svarer hun “..havregrød..”!

  Du kunne også ha skrevet:
  “Tak for i aften. Jeg vil sgu gerne se sig igen, SNART!”

  Hvilket forhåbentlig afføder et positivt svar, som du så følger op på med et tilbud om middag/driks/druktur, indenfor en kortere tidshorisont.

 10. okey dokey, kan også være et ligeglad svar, uden vedkommende egentlig har besluttet sig for, hvad vedkommende egentlig vil svare..
  Svaret er nok mest “Nej, men vi kan godt for jeg keder mig alligevel, så hvorfor ikke kede mig i dit selskab”

  Kommer mest an på hvad hendes tilgang til den første “date” var…et klassefest reunion arrangement, så nok mere positiv… en date, så det ligegyldige

  LilleQ

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: