Erotikbloggen: Lørdag nat vs søndag morgen

Jeg længes mod hverdagens inerti og gentagelsernes dybe ro, og jeg længes mod kaos og pludselig død.

Jeg længes mod at cykle hjem efter en hård dag i krigen og vide, at min elskede venter på mig der, og jeg længes mod de lokkende øjne i natten. Jeg længes mod at give min kæreste fodmassage i sofaen, mens tv’et kører, og min datter sover trygt ovenpå, og jeg længes mod rejsen gennem det ukendte land, hvor jeg end ikke kender mig selv.

Jeg længes mod hånd i hånd søndag eftermiddag, og jeg længes mod lørdag nat med stillinger, som ingen har givet navn endnu. Jeg længes mod en kølig hånd på panden og tre forløsende ord, og jeg længes mod blive mindfucked and brainwashed.

Jeg længes mod at lukke mine øjne i min kærestes favn, og jeg længes mod fuld fart gennem evigheden, eyes wide open. Jeg længes mod glidende elskov og de glidende overgange, og jeg længes mod unævnlige perversioner og den pludselige indsigt.

Jeg længes mod en lang nats dybe søvn, og jeg længes mod at virkelig vågne op. Jeg længes mod at virkelig mene det, og jeg længes mod at være fucking ligeglad.

Jeg længes mod iskold klarhed og knusende ro, og jeg længes mod det værste søle og dionysisk druk. Jeg længes mod at kneppe dig på en eksklusiv basis, og jeg længes mod at kneppe alt på min vej.

Jeg længes mod vores lukkede rum, og jeg længes mod de åbne vidder. Jeg længes mod omfavnelsen, og jeg længes mod det svimlende fald ned i afgrunden. 

 

 

Reklamer

4 thoughts on “Erotikbloggen: Lørdag nat vs søndag morgen

Add yours

  1. Man længes når man opdager, at det er væk.. Savner !!når man finder ud af, hvad man havde og kunne bande langt væk, bare et par gange eller tre og uden at vide at det forsvandt…

    Forsoningens triumf.. er ligesom at spille på harpe, med trompet lyde.. Det er bare svært, at finde de rigtige strenge hvis man har glemt hvad længsel er….

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: