Erotikbloggen: Ungt kød på disken

Måske er det bare klassisk panikalder/gammel gris-syndrom, men jeg tiltrækkes ofte af kvinder, der er lidt yngre, lidt sjovere, lidt livligere end mig selv.

Der er selvfølgelig være nogle issues, hvis hun er for ung: Der er få fælles referencer. Det kan besværliggøre en ellers let og flydende kommunkation, hvis man hver gang skal forklare om en sort/hvid-verden før det der analsex og internet og hende der britney spears, om hvad og hvem poul og nulle og tintin og tom waits og tretten tusinde andre ting fra 70 og 80’erne var. Og forsøge at fortælle om det uden at lyde belærende og nedladende.

I mine søgekriterier på mit datingsite går jeg 12-13 år længere ned end mig selv og kun et par stykker op. Jeg har mødt kvinder i egen alder og ældre, som er sexede og sjove. Men også en hel del som er lidt konede, lidt svære i det, lidt for meget mor, parmiddag og kontrol over pakken.

Hvis jeg står på en bar, kan jeg sagtens værdsætte en 20-årig vridesild. Men det kan også bare blive for meget, for villet, for blankt og for urefleteret og for selvoptaget. Derfor søger mit blik og mit fokus mod kvinder, der har 10-15 mere år bund, og som er der der mere groundede. Uden at være tunge, vel at mærke.

Min ekskone var ti år yngre end mig. (det er hun så nok endnu). Hun var smilende, lækker og åben- og hun syntes, jeg var klog og cool, som hun sagde, da vi var til vores eneste og ganske futile parterapitime, hvor vi skulle forklare, hvorfor vi i sin tid blev tiltrukket af hinanden. (underforstået: det syntes hun ikke, jeg var mere – ren hahnnah og hendes søstre).

Da jeg var 25 eller 30, havde jeg en stalker. Hun gik i 9. Hun var craaaazy, især efter hun begyndte at æde psyko-svampe istedet for rigtigt mad. Hvis ikke hun var blevet decideret ‘jeg tegner på væggene og der er nogen efter mig’-tosset, ved jeg ikke , hvor længe jeg havde holdt stand med hendes tilnærmelser. Måske skulle jeg have kneppet lidt virkelighed ind i hendes skrøbelige sind.

For et års tid siden skrev jeg kinky sms med en 22-årig saftig frækkert, som nok viste sig at være for ung(?) til at følge op på det, hun lovede. Her phone was writing out checks, her mind (and body) couldn’t cash in. Og for ikke så længe siden begyndte jeg en korrespondance med en skarp, pudserløjerlig og lækker sag i samme aldergruppe. Det er ganske underholdende og tålmodighedstestende på en sådan ‘vil du se min smukke navle møder woody allen’-agtig møde.

 

 

 

 

 

 

Reklamer

28 thoughts on “Erotikbloggen: Ungt kød på disken

Add yours

 1. Jeg er 20 år ældre end min kæreste.
  Vi har været sammen siden hun var 18 og nu er hun 25.
  Der har været op og nedture, men mest op.

 2. #18>>>>>>>

  Hmmm… er det ikke ved at være lidt enerverende at vi altid partout skal høre om de og de undersøgelser der viser at sådan ER det bare…. jeg kan slet ikke følge resultaterne af de undersøgelser. Jeg er 42 og kæppen har aldrig været mere i vigør end den har været de sidste 10 år, og det bliver kun bedre og bedre – så skråt op med undersøgelser der dikterer os til at “sådan skal det bare være, og sådan er det bare! Basta Bum” – og kvinder bliver da saftigere og bedre med alderen… men jeg kan ikke lade være med at tænke på den gamle joke med at ” Det er fordi de tror hver gang er sidste gang” :-D

  Unge kvinder holder os mænd fyrige og unge, og sådan er det naturligvis også med kvinder – hvorfor diskutere det ihjel og forsøge at finde en løsning på alting – NYD DET DOG istedet, og lad være med at forarges over aldersgrænserne – blot det fungerer – og jeg kan afslutningsvis sige at for 25 år siden var man MEGET gammel når man var 40-45 – sådan er det ikke længere …

  Men tak for dit indlæg…humoristisk og velskrevet – med lidt manen til eftertanke :)

 3. Joeh, Trunte – men faren ligger også i den anden ende, – at man med tiden er så fastgroet i sine vaner, at de er vanskelige at ændre – hvad der garanteret er nødvendigt, når man skal til at dele liv med et andet menneske.

  Næh – der er ikke noget entydigt – alle forhold, uanset alder indebærer risikoen for at man vokser fra hinanden – hvis man altså er i stadig udvikling.

  Med lysten til… – kommer også viljen til….. – og dermed kommer som regel også evnen til…….

 4. Faren ved en at kaste sig over partnere som stadig er i ‘voksealderen’ er vel at vedkommende kan komme til at vokse et andet sted hen end dér hvor man selv opholder sig.
  Har begge rundet et par aldersmæssige hjørner, og fået livserfaring at trække på, er chancen for at man har fundet sig selv og sit ståsted større. Med deraf følgende formindsket risiko for at man pludselig bestemmer sig for at flytte i kollektiv, studere krystalhealing og leve i cølibat, eller noget..

 5. :-) Nej, det gør hun bare nogen gange, når hun bliver sat til at tænke for meget over, hvad hun egentlig skrev – og respekterer spørgeren for meget til at blive personlig…

  Det er GODT at være Spørge-Jørgen…

  P.

 6. #22 Tak for tippet!

  Jeg har vist kørt Rachel træt i min funktion som ‘Spørge-Jørgen’ – mine kommentarer er ‘awaiting moderation’…..

  Det er ikke let at være en ‘Spørge-Jørgen’ :lol:

 7. :-D Tsk, tsk – “you’re going rachelian on me now” !!

  ;-)

  Og naturen har bestemt remedier for åndenød: let HER do the job! :-D

  P.

 8. #20 Synd!

  Der er ingen grund til at have negative følelser over at naturen er indrettet som den er.

  ‘Væren’ sat overfor ‘ikke-væren’, Peter.

  Og når du nærmer dig de tres, kan det jo være at du opdager hvad åndenød er for noget, så det passer sgu meget fint sammen…………………..

 9. Peter – det var oprindeligt et svar til Ruth. Kig engang hendes kommentar.

  Men jeg har ikke samme erfaring som dig. Det er ikke min erfaring at kvinders seksualitet forsvinder, men den aftager, og den aftager hurtigere end mænds.

 10. #16: TK, det har da ikke noget at gøre med hvorvidt mænd “seksuelt klinger noget langsommere af” end kvinder !

  Især for mere end fyrre år siden oplevede mange kvinder en seksuel renæssance efter deres klimakterium, fordi sex ikke længere indebar angsten for graviditet.

  Idag holder det stadig et stykke hen ad vejen – mange kvinder bliver faktisk seksuelt skærpede fra fyrreårs alderen og fremefter, fordi de har mere ro i sig og ikke længere ser sex som en bekræftelse af deres ydre.

  Rent fysisk klinger mænd af fra fyrreårs-alderen, men det opvejer de så med erfaring. Kvinders seksualitet ØGES fra fyrreårs-alderen, på trods af de fysiske forandringer klimakteriet medfører. Det er ialtfald min erfaring…

  P.

 11. Anonym – skal man være anonym for at udtale sig generelt om hvad mænd tror?

  Er det noget, der følger med det, at være synsk?

  Åbenbart.

 12. #11 Jamen det er jo forklaret tydeligt nok.

  Kvindens klimakterie er mere markant end mandens, der er mere jævnt aftagende, hvor kvindens seksualitet, hvis den ikke vedligeholdes kemisk, aftager markant omkring 45-års alderen, hvor ægløsningerne ophører og østrogenproduktionen reduceres over relativ kort tid.

 13. ha haaa…. sikke nogle sjove undersøgelser…. ja personligt ville jeg aldrik kunne falde for en meget yngre mand – og modsat, viser det jo bare SÅ meget om manden – at han går gennem livet i den tro at han er en tyr – for life:-)))) jeg må le!!!
  Unge kvinder som finder en meget ældre mand – mangler enten en farrollemodel – eller også er manden rig og kan give kvinden et kofortabelt liv.
  Tro endelig ikke at yngre kvinder tænder voildsomt på gamle mænd og deres gamle kroppe – det er en skrøne!!
  Med penge kan man købe mange ting – også kvinder åbenbart ;-))

 14. Ok
  Zoomer ind på 40
  stiller skarpt
  bryder ud i sang:

  Ensom dame klokken to
  lille og nuttet
  med komfortable sko
  rund og glad som en tomat
  en anelse buttet
  er ligesom ædekavt… akvædat… vædekat…
  adækvat, for pokker!

  Arh, så hellere denneher:
  en anelse buttet
  er netop dekalit… kedeligt… ladekit…
  delikat, for syv svedige sataner!

  Men hvis man synger sådan noget på en café,
  så kommer hendes fede fyr med højrehånden forrest,
  og tvinger mig til at skade den med mit ansigt,
  det masochistiske basehoved og bjørnedyr.

 15. Woops, må lige korrigere her på citat taget fra et af ovenstående kommentarer: “seksuelt, klinger mænd generelt langsommere af end kvinder”.

  Det er så ikke helt sandt :-) Undersøgelser har vist, at kvinder peaker seksuelt omkring de 40 – og det er vist her, mænd begynder at falde af på den. Deres højsæson, hvis man kan kalde det det, er i 20-års alderen.

  Og så ellers pøj pøj med kommentartråden.

 16. “…seksuelt, klinger mænd generelt langsommere af end kvinder…”

  Øh – den må du vist forklare mig, TK – jeg har vist en af mine langsomme dage… :-/

  P.

 17. Ruth – det passer vistnok fint sammen – seksuelt, klinger mænd generelt langsommere af end kvinder, og fysisk, tjah – der er jo ingen af parterne, der har garanti for at helbredet varer livet ud, så det må man tage som det kommer.

 18. Ja, det er såmænd meget godt med at mænd er en del ældre, men holder det nu også, når han er 80 og hun 60, eller sender hun ham så bare på plejehjem?

 19. De helt unge er i deres impulsive verden og det er både vanskeligere og lettere at cashe inn på kontoen hos dem. Opmærksomheden er jo mest rettet på/mod dem selv, deres udvikling på flere dyberelæggende fronter er jo kun lige begyndt.

  Hvorimod de lidt ældre, lidt mere groundede er mere nydende i flere og i dybere lag og opmærksomheden mere udadrettet. Det er i mine øjne langt mere givene for begge parter.

  LilleQ

 20. “urekleteret” – øh… hvad… ? forklaring, s’il vouz plait!

  Stofmisbrugere synes at have lettere ved at blive stalkere eller på anden måde ude af stand til at blive afvist… jeg har hørt om flere.

  P.

 21. Det er altså noget griseri, når mænd finder kærester, der er meget yngre end dem selv.

  Min kone er kun 14 år yngre end mig, og det passer jo fint.

 22. Og min kæreste er 9 år ældre end jeg – og jeg har da lige sparket hul på den 36. sommer – jeg tager det som det kommer :-)

  Jeg tror det er lidt tilfældigt, hvordan det kommer til at passe – i sidste ende er det jo altid kemien, der er det vigtigste. Og da jeg var 8 år, var jeg dybt forelsket i min spejderfører, der har været i slutningen af 30’erne på det tidspunkt. Charmerende, det var han altså!

 23. hey jeg er 39 år eller snart 40 og min dejlige kærste er 24 år og det har jeg det skide godt med ¨¨

  jeg tror at det er noget med at kvinder er mere moden end vi mænd og så skal vi jo finde en lige partner og så passer 15 år meget godt GG

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

Skab en gratis hjemmeside eller blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: