Erotikbloggen: jag er hemma ändå längtar jag hem

jag er hemma
ändå längtar jeg hem

Måske skyldes det, at jeg er født i november, den suverænt mest nederdrægtige måned, måske skyldes det jeg faldt i gryden med selvynk og melankoli som barn, måske er det udsigten til endnu en grå vinter af længsel, strid modvind på cykelstien og våde skoe.

det kan skyldes efterveerne af ok druk uden scoring, det skyldes ulf lundell, der synger hæst om den fortid, som aldrig hører op, og den fremtid, som aldrig kommer, om bidende hunger og rastløs venten, at om være hjemme og alligevel længes hjem, enkle sange om den sommer som aldrig kommer igen, om dem der sidder fast, og om dem som venter på, at livet skal begynde, og om dem der brændte og brændte ud, om selvvalgt isolation ude i skoven.

måske skyldes det, at der er mørkt klokken tre, og dagen knapt begyndt, og måske skyldes det brudte løfter og svigt, indbildte såvel som virkelige, egne såvel som andres, måske skyldes det naboens juleudsmykning og måske skyldes det, jeg ikke fatter tdc play, og måske skyldes det, at der uendeligt langt til london, langt til sommeren og langt imellem snapsene, der er langt til barcelona og langt til den drømte rejse der, måske skyldes det de signaler, jeg aldrig forstod, og de signaler jeg aldrig sendte, måske skyldes det det nøgne æbletræs silhuet mod vinterhimlen, måske skyldes det den lille drengs kvalmende kedsomhed på søndage i forstæderne, måske skyldes det den voksne mands kvalmende kedsomhed på søndage i storbyen, måske skyldes det, at festen er slut og at den ikke var tømmermændenen værd, og måske skyldes det, at du ikke er her, og måske skyldes det, at du aldrig var det, og måske skyldes det, at jeg heller ikke  er der.

 eller også er det bare et udslag af min tilbagevendende fødselsdagdepression: Som min gode ven Det Onde altid sagde, når vi kørte en tur i sydhavnen på cykler på min fødselsdag: Tillykke med fødselsdagen Harry (taget fra et socialrealtisk 80-tvspil med baggårdspumanen Otte B som den fordrukne og fallerede pølsemand Harry, der bare ikke klarer den).

måske er det alt sammen grunde til, jeg ikke kan søndage. og slet ikke min fødselsdag. og så endda på på en gang. fejt.

Reklamer

4 thoughts on “Erotikbloggen: jag er hemma ändå längtar jag hem

Add yours

  1. med fare for at lyde som din psykolog … så skal du nok bare lære at være glad for for dig selv, der hvor du er , når du er alene … og ikke søge lykken gennem andres bekræftelse. Så ville vi nok også kunne se dig som den du i virkeligheden er …

    Og det kunne jeg sådan set også godt skrive til mig selv.

    fo5

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: