Erotikbloggen: Jeg har gjort i nælderne

Jeg har gjort i nælderne. Jeg har skrevet om nogen på en uhensigtsmæssig måde, der har såret unødigt. For det siger jeg undskyld. Selv om det ikke kan bruges til noget.

Man er altid to om et samleje. Og jeg var firkantet i min analyse og beskrivelse af det sex, vi dyrkede. Grundlæggende handler det her jo om mig, og hvordan en piges lyde eller duft eller bevæglser, eller hvad temaet nu er, påvirker mig. Mine hæmninger, min manglende selvtillid og mine mangler i sengen bliver accentueret på forskellige måder i mødet med andre.

Hvis jeg synes, pigen virker genert (hvilket ikke er det samme, som hun rent faktisk er det) bliver jeg genert og giver mig ikke 100 procent hen. Og så gør hun det selvfølgelig heller ikke. Hvis jeg møder en kvinde, der i mine øjne virker som en avanceret maneater, bliver jeg genert og hæmmet og ude at stand til at præstere og får svært ved at være tilstede. Det hedder præstationsangst. Det handler med andre ord om energier (ægte og indbildte), og hvordan jeg reagerer på  dem.

Jeg ville ønske, jeg ikke havde skrevet det indlæg. Det var dumt. Unødvendt og tankeløst. Og så det det endda ikke et særligt godt indlæg, selv om temaet kunne være spændende. Altså det med hvad lyd i en seng betyder og hvordan tolkninger af den samme oplevelse kan være forskellig. 

Reklamer

12 thoughts on “Erotikbloggen: Jeg har gjort i nælderne

Add yours

 1. hmm
  Når der er vidt forskellige opfattelser af en fælles oplevelse, så er der vel noget om det… da den fælles oplevelse ikke er helt så fælles opfattet.

  Det kan der så være så mange grunde til.

  LilleQ

 2. mig – ih nu er jeg røbet – så skal jeg igen til at fremture med kold kynisme, brutal anal og historier om alimindeligt afsind for at dæmme op for de skadevirkeninger;-)

 3. Såe… hvis kvinden er aktiv, bliver du genert; hvis kvinden er passiv, bliver du genert; hvis…. vent, er der flere muligheder?!

  Ja, undskyld, men mig igg’ fosto…

  ;-)

  P.

 4. Den dag, hvor ingen fejler, og alle KUN gør det rette, vil vi kede os ihjel, for dermed følger at alt vil være forudsigeligt.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: