Erotikbloggen: I seng med dig..!

Så står man der og snaver midt i køkkenet efter en vellykket og veloverstået middag. Hænderne på røven og tungen nede i halsen. Suk og støn. Det er så her, hvor jeg i en sjælden gang er endt med at løfte hende op på køkkenbordet og slikke hende, mens jeg står på knæ. Møgbesværgeligt – for ikke at tale om at stå på tæer for at liste den ind bagefter.

Jeg har en dialog kørende med en gammel veninde om det. Hun synes, det er super akavet at komme fra det saftige kys til nøgenhed i sengen. Vi er enige om det akavede. Vi har bare forskellige konklusioner.

Det forventes muligvis, at jeg som et maskulint frådende rovdyr, der ikke kan tøjle det formodet brusende begær, flår offerets tøj af og strafpuler det på gulvet. Det er også det veninden helst vil, for så slipper hun for at gå ind i sengen og stå der og tage tøjet af hinanden eller sig selv, eller skal man pette med det på først, og skal undertøjet også af, inden man lægger sig ned. Og så videre.

Jojo, jeg har da haft sex på en sofa og på et gulv  – ja, endda sex udenfor. Men hvis jeg skal have hele min krop og sjæl med i det samleje, med den tid, det tager, og de øvelser, det fordrer, så er der intet over intet ved siden af sex i en seng.  

Reklamer

6 thoughts on “Erotikbloggen: I seng med dig..!

Add yours

 1. sex er da til at nyde andre steder end i sengen.. fik selv pik så mange gange i veekend at jeg ikke kunne tælle mere, men ikke en eneste gang i sengen… elsker det

 2. Ja… Jeg er altså en af dem, der sætter pris på sex andre steder end i sengen.
  Det behøver ikke været på en fuldt belyst scene midt på det store torv lørdag formiddag. Mindre kan gøre det.
  Men jeg synes, at det er dejligt, at der går lidt “nu-kan-jeg-ikke-vente-mere”… derfor tager jeg dig lige lidt bagfra i køkkenet mens pastaen koger. Eller på spisebordet… i badet.
  Det er et lille krydderi. Det er et lille spil mellem os. Det er lyst og det er ligenu. Hver sin ting til sin tid

 3. Hvis man vælger at bolle et andet sted end man plejer, er det for at prøve at bolle et andet sted end man plejer.

  Hvor er det godt at vi kan få en sexolog til at påvise den sammenhæng. det kunne man ikke selv finde ud af.

 4. … en seng er så absolut det bedste bud på en ramme, om end en brandvarm klit (strand-klit), efter timers sol-sugning, kan være ganske fornøjelig :-) … og der er man jo alligevel nøgen, så skridtet fra påklædt til afklædt er ikke eksisterende!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: