Erotikbloggen: Orgasmejagt

Paradoks: Det er først, når du opgiver jagten på gralen, at den kommer til dig. Det er først, når du holder op med at lede, at den finder dig. Sådan er det med kærlighed, sådan er det med orgasmer (i hvert fald dem kvinder får).

Det bringer dette gamle indlæg i hu:

 

Han blev kaldt Peddigrør af grunde, jeg aldrig helt forstod (det tog mig også lang tid finde ud af, at TA kaldt det TA, fordi han havde tynde arme). Men Peddigrør var altid god for en sjofel skurvogshistorie.

En sad fast og har givet mig et mantra, som jeg bruger i mange sammenhænge. Især seksuelle.

Han stod og fortalte i malende bevægelser, hvordan han havde kneppet en eller anden dulle bagfra og stukket en finger op i røven på hende. Det fik en af kollegerne til at spørge, om hun også fik noget ud af det. Peddigrørs svar faldt prompte:

Enhver klarer vel sit!

Vi hylede af grin, dengang. Men siden har jeg indset, hvor rigtigt det er. Jeg synes, det er vanvittigt ophidsende, når kvinden lader sig rive med og tar for sig af retterne og ikke bekymrer sig om andet end øjeblikket.  Og samtidig tager hun ansvar for egen orgasme. Enten ved at gøre det selv eller ved at fortælle partneren, hvordan og hvorledes den fikses.

Det betyder selvfølgelig ikke, at jeg ikke ikke vil gøre noget, der er godt for hende, og på mit eget initiativ, slet ikke. Det er bare det, at i sidste ende må man selv tage ansvaret for egne orgasmer.

 

Reklamer

4 thoughts on “Erotikbloggen: Orgasmejagt

Add yours

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: