Erotikbloggen:En rigtig mand har en plan II

Det her indlæg er nok lidt forvirrende. Men jeg er også lidt i vildrede. Så det går lige op.

 

Jeg har altid haft en stor veneration for tabere, outsidere, for de forrykte og de fortabte. (Og ikke et ord om identifikation her). Men som det slås fast igen og igen: En rigtig mand har en plan. Det er faktisk en maskulin dyd. Siger de.

 

Sikkert rigtigt. Jeg synes dog godt, det kan gå hen og blive lidt fundamentalistisk, ja nærmest naziagtigt på sådan en ’jeg stryger mine sokker og skælder ud på cyklister, der kører over for rødt’-agtig måde med al denne kontrol og hæderlighed og fokus. Hvad blev der af go with the flow, let it all hang out og det ved jeg ikke noget om..?

  

Og at kvinder nu også er begyndt at tilegne sig de her målrettede værdier – men uden det maskuline overblik;-) – gør ikke sagen meget bedre. Det er jo kun – bløde – kvinder, der kan få enboermænd til at bryde deres autistfaste vaner og nagelfaste mønstre. Rigtige nørder er næsten altid mænd. Så rigtige mænd er nørder. Men det er ikke sjovt.

 

(havde engang en veninde, der elskede nørder – hun syntes, de var fascinerende, ja attraktivt, at man(d) kunne brænde så meget for noget, at man nørder helt ud i det. Da jeg så spurgte, hvorfor hun så havde sex med mig, når jeg nu ikke brænder for en skid, var der også underligt tavst i lang tid – indtil hun sagde noget om, at jeg da går meget op i min datter…) 

 

Jeg elsker kvinders evne til at lade sig fange af øjeblikket, at de kan blive farvet af det rum og den kæreste, de er i lige nu. Det er selvfølgelig også de samme kvaliteter, jeg kan blive lidt træt af, for ikke at sige utryg ved – åbenheden der kan virke som falskhed, det der var det vigtigtste i hendes/vores liv, da vi var sammen, er nu åbenbart ligegyldigt og erstattet af noget andet. But that’s the prize we pay…

 

Har skrevet om det før her

http://erotikbloggen.nationenblog.dk/2008/06/25/erotikblogge-en-rigtig-mand-har-en-plan/

Reklamer

5 thoughts on “Erotikbloggen:En rigtig mand har en plan II

Add yours

 1. … såkaldte maskuline og feminine “værdier eller dyder” bør tages under en kritisk revurdering – således at disse kategorier, ikke blot bliver et andet begreb for sexisme !!

 2. Ja, vi kvinder er trådt lidt ind på mændenes område, men det betyder altså ikke at vi ikke også kan være varme, kærlige, åbne og imødekommende.
  _VI_ kan nemlig godt favne mange roller, og hopper chikt ind og ud af rollerne som luder, mor, veninde, karrierekvinde, handyman, kok, rengøringsdame, elskerinde og chef for afdelingen for trivsel i hjemmet ;-)

 3. Hmmm …

  Kunne da komme i tanke om både Navlepiller nørd
  Anal nørd
  Blog nørd
  Sex nørd

  Synes bare du skulle have “straffet” hende så hun vidste hvorfor hun var sammen med dig – vist dig som en rigtigt sex/analnørd :-)

  Butch

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: