Erotikbloggen: Smæk! sagde det

Jeg her ikke den store erfaring med smæk og dominans, hverken at give eller få. Bortset fra de obligatoriske småsmæk i kampens hede nu og da – og så selvfølgelig lidt 80’er-bindelege.

Og dog:

For et halv års tid siden kom jeg i kontakt en jysk kvinde (ikke at hendes etnicitet har noget med sagen at gøre, men alligevel) på nettet: Vores mails og sms’er udviklede sig særdeles saftigt. Hun tændte helt tydeligt på the rough stuff. Udover at hun bare ville knæppes igennem, var vi ude i noget med lussinger og smæk.

Nå, men vi mødtes under uret på hovedbanegården. Lille, rødhåret kvinde med et sødt smil. En frokost på en cafe i nærheden, hvor vi lige skulle mærke, om kemien var der. Og det var den, for bagefter tog vi taxa hjem til mig, hvor vi straks gik igang vores næsten planlagte sexakt:

Vi står op ved sengen, jeg kærtegner hendes røv uden på nederdelen, mærker den pirrende g-streng under. Vi kysser dybt. Jeg holder hende om halsen med den ene hånd og stikker hende den første prøvende lussing med den anden. Hun spiler øjnene og smiler skælmsk. Jeg flår tøjet af os begge to og skubber hende ned på sengen, hvor hun spreder benene og slører sine allerede våde trusser.  Det lover godt. Jeg finder lysten til at give hende lussinger, mærker flammen tændes i mig, Blue Velvet-agtigt.

Vores kys bliver dybere, vådere, mere grådige. Jeg lader endnu en lussing falde, lidt hårdere denne gang. Hun stønner, øjnene glimter, hun får en til på den anden side. Kinderne rødmer let. Min pik er stiv og hendes fisse åben og våd, da jeg trænger ind i hende. Vi finder en rytme, først rolig, så hårdt, dybt. Jeg holder hendes hals med venstre og slå hende hårdt. Hun bliver vildere, vi bliver vildere,jeg trækker mig ud, lægger hende på maven og sætter mig på hendes ryg. Hun kan ikke komme væk, fanget, udsat. Jeg kærtegner blidt hendes balder, skiller dem ad spytter ned i mellem dem, så hendes røvhul bliver vådt, Jeg klasker hendes røv, aer hendes balder og smækker dem så igen, en ad gangan i rap, hårdere. Pause, løfter hånden, mens jeg nyder hendes forventning, spænding, frygt – og klasker så igen. Hendes glatte fisse er meget våd, da jeg stikker fingeren ind bagefter.

Resten af turen fornøjer vi os blandt andet med nyklassikere som analsex og deep throats. Krydret med de der lussinger og almindelig husmandssex. Det virkede for hende – og jeg fandt det i mit depraverede indre.

Ganske underholdende.

 

 

Reklamer

8 thoughts on “Erotikbloggen: Smæk! sagde det

Add yours

  1. “…hvor vi straks gik igang vores næsten planlagte sexakt..”
    Jeg forstår ikke helt det fede i at ha udvekslet fantasier, og skrevet manuskript for sexen?
    For mig ligger en del af det pirrende og spændende i at gå på jagt i hinandens hoveder og kroppe. At finde vej til de mørke sider, at bruge sig selv til at afkode hvad den skal stå på (eller ‘i’) i dag…

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: