Erotikbloggen: En lille en til halsen

(Lad mig til at begynde med slå det fast: For mig er der ingenting, der er mandatory i en seng. Ingen obligatoriske stillinger, ingen krav om særlige ydelser. Kun nærvær. Mit eget og andres.)

Defor er det nu alligevel ganske interessant med de her dybe blowjobs.

Der var en tid, hvor jeg nu og da fik en sms, hvor afsenderen gav udtryk for sin store lyst til at mærke min pik dybt i halsen. Den slags skal man ikke afvise, bare fordi man har en lille pik, der knap nok kan nå derned…

Det sjove er, at jeg havde været sammen kvinden B. en del gange gange, hvor jeg i den grad nød hendes orale evner, og jeg troede faktisk, at hun throatede mig. Men det havde hun åbenbart ikke gjort, for efter hun havde gjort mig opmærksom på, at hun hun kunne lide at blive presset lidt, tvang jeg mig det sidste stykke ned, hvor man rent faktisk kan mærke svælget massere pikken. Da opdagede jeg, at der tilsyneladende var forskel på at fylde munden ud og at fylde mund og hals ud. Lyder mærkeligt, ja, men læs og lær:

 Det forholdt sig så heldigt, at B. sendte en sms en lørdag formiddag, hvor jeg var børnefri og tømmermændsliderlig. Det forløb nogenlunde således.

Vi skriver lidt frem og tilbage, hvor hun uddyber sin trang til at tage mig dybt. Vi går over på messenger, hvor hun sender saftige pornolinks med kvinder, der i høj grad bliver udsat for seriøse orale prøvelser, gaggende, savlende.

Godt så, tænker jeg og inviterer hende forbi. En time senere ligger jeg i min seng, da hun træder ind i mit soveværelse. Hun er en stor og køn pige med et sødt smil, vældige bryster og en lidt genert fremtoning, som forsvinder da hun efter nogle dejlige lange, våde og dybe kys tager min pik i munden.

Det er godt. Det er vådt. Og der er varmt i B.’s mund. Hun holder om mine nosser og løfter dem opad mod sin mund, mens jeg lægger en hånd på hendes nakke og presser hendes mund længere og længere ned over min pik. Den kommer helt ned, jeg mærker hendes svælg, eller er det hendes hals, massere min pik, hendes læber omslutter pikroden og berører min nosser.

Det er forrygende.

Hun begynder at gagge, at stritte lidt imod, og jeg lader hende komme op og få luft. Tykt spyt løber ud af munden på hende ned over min pik, der glinser vådt. Hun slikker videre og tar den så selv ned i halsen, hvorpå jeg presser det sidste stykke. Hun holder den der, holder den, holder den, det er genialt, det her, og hun gagger igen og forsøger at komme fri, men jeg lader hende ikke slippe så let denne gang, og først når jeg fornemmer, det ikke er på skrømt længere, slipper jeg B. fri.

B.’s mascara løber, savlet er tykt, blødt, min pik og nosser og det nederste af maven er fedtet ind i det. Hun trækker hivende vejret, stønner. Kigger på mig med noget, der til forveksling ligner skrækblandet liderlighed og overgivelse. Måske endda hengivelse, til øjeblikket, til sine egne lyster, evner, til min pik.

Sådan forstætter legen, indtil hun insisterer på at mærke mig i sin røv og stiller sig på alle fire. Forbavsende let glider jeg ind i hendes fedtede røvhul, hvor jeg nyder den på en gang rummelige og stramme fornemmelse. Hun finder sin klitoris, og kort efter jamrer hun, ‘jeg kan altså ikke holde mig længere, nu kommer jeg’, og hendes kramper trækker mig med ud over grænsen.

Eller noget.

 

Reklamer

25 thoughts on “Erotikbloggen: En lille en til halsen

Add yours

 1. #6 Kvælning er ellers det allerbedste – og det gør ondt på en god måde. Noget med overgivelse og hengivenhed osv. Liv og død og totalt nærvær. Det er faktisk ikke så svært at forstå.

 2. Lille My så da ….

  Går ikke så meget op i rækkefølgen og målet helliger midlet.

  Synes bare vi skal tage det i vilkårlig rækkefølge :-)

  kan slet ik li kompliceret !!

  Butch

 3. Hej Butch Cassidy.

  JA – altså hvis du med My mener mig…
  Så kan jeg starte med at sige, at man jo meget dårligt regne med, at ovenstående procedure har særligt meget med en date at gøre :-)
  Rækkefølgen er vist mere kompliceret end som så.
  LilleMy :-)

 4. tak – er dog ikke altid så klar i mælet, som jeg er her…

  det er vel også noget med at give den anden plads, så man ikke invaderer vedkommende med sine perverse lyster

 5. “14 uden at have mødt dig forekommer du for mig som en mand. i ordets forstand.
  du skriver om det vi ønsker. du siger det højt!
  for mig er det et sundt menneske ;-) der er tro mod sig selv!

 6. ps naturligvis skal kvinden også være med. og der knækker filmen for mig…. syns vi tøser sender signaler som kun kan forvirre mænd. mange kvinder tør slet ikke sige de ønsker at blive hårdt mundkneppet.
  når de så får sprut jagter de manden som en sindsyg. jeg er blevet for meget mand. syns kun kvinder skal bruges og være smukke ;-)

 7. jeg gider ikke de ikke-voksne.de vil,men kan ikke! de tror vi ønsker gade vold. jeg har gennem foredrag osv fået fortalt at de ikke har lært om den “vold” man kun udøver med et ja fra alle fronter og som kun er relateret til sex lege og nydelse.
  efter jeg blev slagtet mødte jeg en sex terapeut som med årene har guidet mig tilbage til det jeg elsker : rigtige mænd,store drenge, potentielle fædre.ingen guld kun pik!
  for i skønne mænd er guld i jer selv ;-)
  det var bare det jeg ville sige -s-

 8. der er for få voksne drenge ;-( der mestrer den kunst du skriver om.

  ikke desto mindre, skål igen uhm smager godt mums ;-)

 9. Det er dejligt at at høre fra nogle kvindelige bloggere, at dt ikke kun er noget, jeg presser ned over nogle sagesløse kvinder. sex er jo kun sjovt, hvis det er sjovt for alle involverede

 10. #6 Gede.

  Er en af dem som nyder denne “diciplin”..og for mit vedkommende har det intet at gøre med at blive underlagt en andens magt eller at formålet er smerte og kvælning. Intet kunne være mig fjernere.

  Det er selve intensiteten, det at vi begge hengiver os til hinanden nærmest fuldt og helt… mærke hvordan sanserne åbner sig langt ind i kroppen, mærke sig selv og ham på en helt anden måde.

  Noget der lige som andre “dicipliner” jeg nyder, får det seksuelle ophøjet til noget mere… nærmest en hengiven og intens, sansende og sensuel spiritualitet mellem to mennesker som giver og modtager… er fattig for ord, men det er det nærmeste jeg kan komme.

  For mit vedkommende er denne “diciplin” i legen, noget som jeg kun har nydt med meget få og helt særlige partnere.

  LilleQ

 11. GH – Her må jeg kaste en bemærkning ind.
  Jeg er én af dem, der også har gjort det i den af TwoJakes beskrevede disciplin.
  Det gør ikke ondt på mig – og jeg føler ikke, at det er noget der bliver mig “påført”.
  Med enkelte partnere har det været en del af det, at give mig hen til ham og til vores lege.

  Det betyder ikke, at jeg skal pines og plages…
  Det betyder ikke, at jeg ikke elsker, når han sender mig søde sms´er og nusser mig i håret, når jeg vågner om morgenen.
  Det betyder bare at vi er enige om, at det er et krydderi vi begge vælger til.

 12. har ikke prøvet “deep goating”!! (-!!?)

  men dog visse kvinder der alligevel kunne tage rimeligt meget.
  hvad jeg ikke forstår er det “sjove” i at det skal gøre ondt/kvinden skal kvæles, for at visse synes det er interessant?!

  hvor blev nydelsen af?

  GH :)

 13. Pikgagging OG analsex! Ja så blir det ikke meget bedre.
  Jeg har dog oplevet enkelte kvinder, der insisterede på at blive kneppet i fissen!
  Det er fanme perverst !!

  >;~}

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: