Erotikbloggen: Kæreste vs sex

Jeg har haft forrygende sex med kvinder, som jeg aldrig vil være kæreste med. Og jeg har haft helt fantastisk sex med to kærester. Jeg har aldrig haft en kæreste, som ikke har haft dejlig sex med. (jeg har vist også kun haft to kærester). Muligvis har jeg haft lidt ligegyldig sex med kvinder, som jeg aldrig vil være kæreste med.

Deraf kan man udlede hvad – altså udover at jeg lider af udtalt følelsesmæssig berøringsangst? Jeg tror, jeg hurtigt fornemmer, om der er potentiale til forrygende sex – og det emotionelle og seksuelle festfyrværkerri af nærvær, nærhed og grænseoverskridende intimitet får man med sin kæreste (har dog været ude for noget lignende med en veninde, hvor vi har åbnet for nogle porte, der normalt ikke er tilgængelige i et bolleforhold).

Spørgsmålet er så: Skal man sørge for det seksuelle swinger, før man overvejer, om man skal være kærester? Tja, jeg synes i hvert fald ikke, at man skal have en tjeckliste, som man krydser af i: Er hun til dit og dat og tar hun den her og der, og vil hun op og hænge i hyggekrogen – ligesom man heller ikke helt kan sætte en kommende kæreste på formel (selvom hele datinguniverset bygger på den ide).

Alligevel er der nogle minimumskrav, som mere handler om potentiale end om færdigheder. Sanselighed og åbenhed, som ikke har noget at gøre med, om hun throater og tar den i røfen på første date (og heller ikke om hun kommer til det på anden date. Eller overhovedet).    

På den anden side – hvis det seksuelle ikke er i orden efter et par måneder eller tre, bliver det det nok aldrig. Men når det er storslået, er der jo intet over intet, ved siden af at sige til sin elskede ‘jeg elsker dig’ (og ikke kun ‘jeg elsker det, når du gør dette eller hint’) under et saftigt samleje – og virkelig mene. Også bagefter;-)  

Reklamer

5 thoughts on “Erotikbloggen: Kæreste vs sex

Add yours

 1. Kan man knalde sig til en kæreste? Ja!
  Kan man kæreste sig til en knaldert? Ja!

  Et godt forhold har potentialet til at blive et fantastisk forhold. Ligså med sexen!

 2. Hmmmm …..

  Måske er sex så vigtigt fordi det er mere end sex.

  Det er også der vi åbner os, og kigger ind i sjælen.

  Det er der vi finder ud af om man kan åbne sig for hinanden.

  Finder ud af om vi kan lege sammen ..

  Hvordan vi takler udfordringer, fejl og mangler,

  Om vi kan grine ad “uheld” eller dårlige oplevelser sammen …

  Måske er det bare fordi vi når vi dyrker sex så finder ud uf af om det bare er sex eller om vi i virkeligheden elsker hinanden

  Og så er det jo ikke mindst der vi smager på hinandens gener og finder ud af om vi er et kemisk match …

  Butch

 3. Jeg ved ikke, hvordan der er…

  Jo -måske i meget store linier. Er det ingen kemi seksuelt, virker det ligesom bare ikke… hellere ikke efter flere “prøvninger”. Så er der ikke kæreste potientiale.
  På den anden side har jeg da stået overfor mænd (2 tror jeg), hvor det ikke var fyrværkeri-sex. Men hvor mine følelser og glæde for ham på så mange andre områder… gjorde at han absolut var kæreste potientiale.
  Jeg har også stået overfor mænd, hvor det var FANTASISK sex. Men hvor kærestepotientiale alligevel ikke var der…

  Sådan er der så meget. Hvis der virkelig fandtes en formel – så tossede vi jo ikke rundt som vi gør… og kigger efter ham/hende der falder i hak.

 4. Et samleje bliver først noget der ligner perfekt .. den dag, man kan åbne sig og fortælle hinanden hvor det er godt .. og hvad man ønsker sig af hinanden og omvendt.. Måske tar det lidt mere end 3 mdr. det kommer jo helt an på hvor lyttende og givende man er… Og så skal man være åben for hinandes ønsker , ikke bare sige nej før det er prøvet … man kunne jo gå hen og blive overrasket over sig selv og den man dele seng med..

  At sige at ” Jeg elsker dig ” er noget stort og bør jun siges hvis man mener det med hjertet..

  Du ønskes en go’ weekend !!

  Hovsa

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

Skab en gratis hjemmeside eller blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: