Erotikbloggen: Piger ser godt ud i hvidt

Personalefest. Tema: Hvid. Sådan lidt jetset/life in the fast lane/hvor er vi lækre i en stockholmsk skærgård. Agtigt. Manglede bare små goodiebags med fjollede plasikhunde og et par gram prima colombiansk cola. Piger ser bare godt ud i hvidt. Brune, lange og glatte ben, der forsvinder op under de løse, hvide og næsten gennemsigtige kjoler. De tigger jo nærmest om, at man langsomt liiige lader hånden glide op under de luftige stykker stof for at mærke, hvilke trusser der er på – måske også hvide.

Det er jo en udfordring for at mand som mig at være omgivet af i hvert fald tre-fire potentielle og intetanende ofre. Og det ikke normalt ikke en udfordring, som jeg stiller op til. Jeg vælger istedet at gå i panik og drikke hjernen ud. Det er jeg også god til. Således også denne gang. Swingende band og fællesdans i rundkreds.

Der var særligt en hvidklædt dulle, som brændte godt igennem. Ret omsværmet og tilsvarende gavmild med sin hud. Tilgengæld var hun ret nærrig med inviterende blikke i min retning. Og jeg indgår så godt som aldrig i scoringsforsøg, hvis der ikke er blevet åbnet for ballet i modtagerenden. Det er sgu svært nok i forvejen – så jeg går uden om sådanne forsøg på analoge tørscoringer, hvor det er opad bakke hele vejen.

Tog mig selv i at savne muligheden af at sende en vittig mail som åbningsreplik. Så jeg fokuserede aftenens primære opgave: At drikke mig til niveauet lige før jeg flatliner. Det lykkedes fint. Kom hjem kl 4 uden andet vedhæng end en brandert, der havde 1000 vrede tømmermænd gemt i sig.

Børn og hangovers spiller ikke. Overhovedet. 

 

Reklamer

4 thoughts on “Erotikbloggen: Piger ser godt ud i hvidt

Add yours

  1. Tja, men i det anal-oge liv må man holde igen på de våde varer, hvis man vil score!!

    Hvidklædte gider ikke fulde stoddere !!

    >;~}

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

Skab en gratis hjemmeside eller blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: